Μάνθος Δραμητινός: Πιστεύω βαθιά στις προοδευτικές δυνάμεις και στην αλλαγή που θα φέρουν

Τι πιστεύει και τι φοβάται ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κ. Δραμητινός, λίγα 24ωρα προς τις κάλπες; Πιστεύει βαθιά σε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και φοβάται την αποχή. Καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές, όποιο κόμμα και εάν έχουν επιλέξει, όποιο κόμμα και εάν τους εκφράζει. «Ένας δημοκρατικός άνθρωπος δεν θα πει ποτέ, σας καλώ να ψηφίσετε για να επιλέξετε το κόμμα μου. Θα πει, σας καλώ να ψηφίσετε όποιο κόμμα, όποιον ή όποια σας εκφράζει, ακριβώς για να μην αλλοιώνεται με την αποχή η δημοκρατία η ίδια», τονίζει. Ο κ. Δραμητινός σημειώνει πως η απλή αναλογική πρέπει να δοκιμαστεί για πρώτη φορά και να δώσει σταθερή κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία κ. Μάνθος Δραμητινός πιστεύει βαθιά ότι μια κυβέρνηση προγραμματικής συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων, είναι αναγκαία για την χώρα και θα είναι αυτή που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, αλλά και να βρει ευρύτατες συναινέσεις σε ένα πρόγραμμα θεσμικών τομών και μεταρρυθμίσεων. Η πρώτη εφαρμογή όμως ενός νέου μοντέλου διακυβέρνησης δεν μπορεί να βρει γόνιμο έδαφος ηθικής και πολιτικής νομιμοποίησης αν το κόμμα που θα αποτελεί τον κορμό της νέας διακυβέρνησης δεν είναι ο νικητής των εκλογών. Αρα, αντικειμενικά, προϋπόθεση για την αλλαγή είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Σε σημερινές του δηλώσεις στα gegonota.news τονίζει πως όταν ο λαός αποφανθεί, όπως πιστεύει ότι θα κάνει, όταν δώσει με την ψήφο του σαφή εντολή για προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, δεν μπορει να φανταστεί ποιο προοδευτικό κόμμα και με ποια επιχειρήματα θα αναλάβει την ευθύνη και το κόστος να πει «όχι».

Ο κ. Δραμητινός  απευθύνει κάλεσμα προς τους πολίτες και κυρίως προς τους νέους, για να πάνε την Κυριακή να ψηφίσουν, καθώς θεωρεί ότι η αποχή αλλοιώνει την ίδια την Δημοκρατία.