Ποιος φοβάται τον Μαραβέγια;

Αίσθηση προκάλεσε η θαρραλέα καταγγελία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ μέσα στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ούτε λίγο ούτε πολύ, καταγγέλλει το τοπικό κανάλι TRT για σταλινικές μεθόδους αναφερόμενος στο τρόπο που παρουσίασε ρεπορτάζ για μεγάλη εκδήλωση του κόμματος που έγινε από τον Χρ. Τριαντόπουλο μετεκλογικά στον Αλμυρό και στο οποίο τον «εξαφάνισε» από τους ομιλητές. Την καταγγελία του συνόδεψε με το σχετικό βίντεο. Θυμίζω ότι επί Στάλιν όσοι δεν του ήταν αρεστοί ή τους είχε στείλει στα θυμαράκια «εξαφανίζονταν» από τις φωτογραφίες ή τις όποιες επίσημες αναφορές σαν να μην είχαν υπάρξει ποτέ. Λέει λοιπόν ο Κ. Μαραβέγιας:
«Εν καιρώ θα μάθουμε και τους υποκινητές. Εκμεταλλεύτηκαν τη λάσπη που δέχτηκα, την αναπαρήγαγαν στόμα με στόμα και προσπάθησαν με μέθοδο Στάλιν να αφανίσουν πρώτα την κοινωνική και μετά την πολιτική μου υπόσταση. Σε πείσμα τους παραμένω παρών και μαχητής».
Πρακτικά ο Κ. Μαραβέγιας, αφού διευκρίνισε ότι δεν αφήνει κανένα υπονοούμενο για συνυποψήφιους του, δήλωσε για μία ακόμη φορά ότι είναι και θα είναι παρών στα τοπικά πολιτικά πράγματα και καλά θα κάνουν αυτοί οι όποιοι δυσαρεστούνται από αυτό να το χωνέψουν!
Εδώ που τα λέμε, η ενέργεια του καναλιού μάλλον αψυχολόγητη ήταν αφού οι εκλογές έχουν περάσει, οι υποψήφιοι στο επόμενο ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα είναι με τη σειρά στην οποία κατετάγησαν πριν από δυο εβδομάδες και άρα τις ο λόγος να τον εξαφανίσουν από το ρεπορτάζ;
Προφανώς υπάρχει και κάποιος ή κάποιοι που έχουν αγωνία ή και φόβο από τις ενδεχόμενες κινήσεις του πρώην βουλευτή της ΝΔ. Οπότε μάλλον φροντίζουν να προλάβουν, ότι μπορούν να προλάβουν!

Τάκιτος