Βόλος: Χειροπέδες σε 65χρονο που βγήκε στο μπαλκόνι και πυροβολούσε στον αέρα

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στον Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 65χρονος άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, λίγο νωρίτερα, ο 65χρονος βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με αποτέλεσμα αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες. Όπως έγινε γνωστό, είχε βάλει τέρμα την μουσική και διασκέδαζε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Γάτσου και Αριστοτέλους. Η δυνατή μουσική στις 4 το μεσημέρι ενόχλησε τους γείτονες, οι οποίες έσπευσαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία για διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Ωστόσο, οι περίοικοι θορυβήθηκαν όταν ο άνδρας άνοιξε πυρ με κυνηγετικό όπλο, τύπου καραμπίνα, πριν την άφιξη των αστυνομικών, πυροβολώντας δύο φορές στον αέρα.

Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι και προχώρησαν στη σύλληψη του 65χρονου, ενώ ξεκίνησε και έρευνα για το εάν υπήρχαν και άλλα όπλα στην οικία του 65χρονου.

Το  όπλο, η άδεια κατοχής του οποίου είχε λήξει, τα δύο βληθέντα φυσίγγια, καθώς και ένα ακόμη κυνηγετικό όπλο του συλληφθέντος, η άδεια κατοχής του οποίου επίσης είχε λήξει, κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στην Αρμόδια Εισαγγελία.