Βαριά καμπάνα στον πρώην προϊστάμενο της Εκπαίδευσης Θεσσαλίας για τον βιασμό 46χρονης εκπαιδευτικού

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στον 63χρονο πρώην προϊστάμενο Διεύθυνσης Εκπαίδευσης στην περιοχή της Λάρισας, που κατηγορούταν για τον βιασμό μίας 46χρονης Λαρισαίας εκπαιδευτικού, υφιστάμενής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων ολοκληρώθηκε σήμερα μία επεισοδιακή, κεκλεισμένων των θυρών δίκη, με την έδρα και τους ενόρκους να υιοθετούν την πρόταση της Εισαγγελέα και να καταδικάζουν ομόφωνα σε έξι χρόνια κάθειρξη τον κατηγορούμενο για τετελεσμένο βιασμό με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Η έφεση έχει αναστέλλουσα ισχύ που σημαίνει πως ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Η ανακοίνωση της απόφασης έγινε δεκτή με «ανακούφιση και χαρά» από την 46χρονη, σύμφωνα με τον συνήγορό της κ. Θωμά Παπαλιάγκα, ο οποίος δήλωσε μετά το πέρας της δίκης στο onlarissa.gr τα εξής: «Η 46χρονη υποδέχθηκε με μεγάλη ανακούφιση και χαρά καθώς δυσκολεύτηκε και λοιδορήθηκε πολύ σε πολλά επίπεδα. Η δημοσιοποίηση αυτού του θέματος όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολη και όλο αυτό είχε μεγάλο κόστος για την ίδια και την οικογένειά της.