Η Κερασία Δημητριάδη δίνει “ψυχή” για λύσεις στο πρόβλημα των αδεσπότων

Εκατοντάδες αδέσποτα στον Βόλο ζουν και υπάρχουν, υιοθετούνται και υποστηρίζονται με νερό και φαγητό γιατί στην πόλη δραστηριοποιούνται  άνθρωποι σαν την Κερασία Δημητριάδη. Η ζωή της είναι αφιερωμένη στα αδέσποτα και στα παιδιά. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών πάνω στον εκφοβισμό και βία στα σχολεία και την κέρδισε τόσο η εκπαίδευση ανηλίκων όσο και ενηλίκων.

Είναι η Κερασία, μια από όλους εκείνους τους «αφανείς» πολίτες , που για αυτούς δεν θα υπάρξουν συχαρίκια στα κοινωνικά δίκτυα και αφιερώματα στο έργο τους, αλλά εκατοντάδες αδέσποτα ζουν, γιατί αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν. Η χημικός Κερασία Δημητριάδη, μια νέα γυναίκα που ξέρει όσο λίγοι πως μπορεί μια πόλη να διαχειριστεί το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων, έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος. “Συμμάχησε” με πολλές δυνάμεις του Βόλου και τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Παπαπέτρο, θέλοντας να αλλάξει το παράδειγμα που ισχύει σήμερα στον Βόλο. Η ίδια μίλησε για την απόφασή της στα gegonota.news.

“Μεγαλωμένη σε μια οικογένεια με έντονη κοινωνική συνείδηση, δε θα μπορούσα να απέχω από τις δημοτικές εκλογές καθώς θεωρώ πως ήρθε η ώρα να συμβάλλω και εγώ η ίδια για το καλό του τόπου.

Όντας μητέρα δύο μικρών παιδιών θεωρώ χρέος μου να δεχτώ την πρόταση που μου έγινε και να συμπορευτώ με την παράταξη του Νίκου Παπαπετρου «Συμμαχία για τον Βόλο».

Η ευαισθησία μου για τα ζώα καθως και ο μεγάλος αριθμούς των αδέσποτων ζώων ήταν το βασικό κίνητρο για να λάβω μέρος σε αυτές τις εκλογές. Στόχος μου είναι κανένα αδέσποτο χωρίς σπίτι και εφαρμογή όλων των νόμων για την ευζωια όλων των ζώων”, δήλωσε στα gegonota.news.