Συναντίληψη Αναστασίου -Στρατηγόπουλου για το δικαστικό Μέγαρο Βόλου

Στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, συναντήθηκαν ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Αναστασίου και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Χρήστος Στρατηγόπουλος και η συζήτηση επικεντρώθηκε στην δημιουργία του νέου  Δικαστικού Μεγάρου.

“Μου δόθηκε η δυνατότητα να επισημάνω στον κ. Στρατηγόπουλο, ότι ως νέα Περιφερειακή Αρχή θα θέσουμε το θέμα από μηδενική βάση ως προς την χωροθέτηση των νέων δικαστηρίων , ασκώντας πίεση προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την αλλαγή του χώρου κατασκευής του, αλλά και αναζητώντας από κοινού την εναλλακτική πρόταση που επιβάλλεται να κατατεθεί.
Συμφώνησα απολύτως με τον Πρόεδρο στο αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης για την ενεργειακή αναβάθμιση του υπάρχοντος Δικαστικού Μεγάρου, που η νυν Περιφερειακή Αρχή αγνόησε και δεν διεκδίκησε να συμπεριληφθεί στα υπό αναβάθμιση δημόσια κτίρια”, είπε ο υποψήφιος.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Γιάννης Αναστασίου είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με τον υποψήφιο δήμαρχο Βόλου Νίκο Παπαπέτρο, την πρώην Υφυπουργό Μαρίνα Χρυσοβελώνη καθώς και τους νομικούς και παράγοντες της δικαιοσύνης.