Βία στις εκλογές στον Βόλο – “Ζήσαμε τον τρόμο” δηλώνουν στα gegonota.news εκλογικοί αντιπρόσωποι

“Ζήσαμε τον τρόμο, δεν μπορώ ακόμα να ξεπεράσω αυτό που συνέβη” δηλώνει στα gegonota.news εκλογική αντιπρόσωπος με το δημοτικό ψηφοδέλτιο, “Συμμαχία για τον Βόλο”, μητέρα δύο παιδιών και εκπαιδευτικός, για επεισόδιο που συνέβη τα ξημερώματα έξω από σχολείο στον Βόλο.
Στις έξι το πρωϊ , έξω από το Καρτάλειο διδακτήριο , στη συμβολή των οδών Πολυμέρη με Κασσαβέτη, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, δυο εκλογικοί αντιπρόσωποι του συνδυασμού “Συμμαχία για τον Βόλο” διαπιστώνουν πως έξω από το σχολείο υπάρχει παράνομη αφισοκόλληση με αφίσες του Αχιλλέα Μπέου. Σημειώνεται πως παρότι απαγορεύεται από τον Νόμο τα σχολεία είναι γεμάτα , από αφίσες του Αχιλλέα Μπέου.
Μόλις οι δύο εκλογικοί αντιπρόσωποι προσπαθούν να κατεβάσουν τις αφίσες, εμφανίζεται μπροστά τους ένας νεαρός με ένα μηχανάκι και η νεαρή γυναίκα , τα στοιχεία της οποίας έχει καταγεγραμμένα και η αστυνομία, περιγράφει στα gegonota.news τι συνέβη:
“Όλα έγιναν σε χρόνο μηδέν . Εμφανίζεται μπροστά μας ένας νεαρός με μηχανάκι μας ρωτά με βρισιές τι κάνουμε και σε λίγα δευτερόλεπτα μας περικυκλώνουν 20 μηχανάκια. Ηταν νυχτα , τρομάξαμε. Ενας από αυτούς ηρθε και κόλλησε το πρόσωπό του στο δικό μου και άρχισε να με απειλεί. “Θα δεις τι πάθετε , θα δεις τι έχει να γίνει” . Τα μηχανάκια μας έχουν περικυκλωμένες και μαρσάρουν. Μας βρίζανε και μας είπαν ότι θα μετανιώσουμε την στιγμή που κατεβάσαμε τις αφίσες. Προσπαθούσα να τους εξηγήσω πως αυτό είναι παράνομο με τρόπο ευγενικό γιατί άλλον τρόπο δεν ξερω αλλά δεν άκουγαν τίποτα. Δεν έχω ζήσει τόσο φόβο στη ζωή μου. Η κοπέλα που ηταν μαζί μου πήρε αμέσως τον άντρα της και εκείνος την αστυνομία, η οποία ήρθε μετά από 20 λεπτά. Οταν έφτασε η αστυνομία έμειναν τέσσερα μηχανάκια και με ρώτησαν οι αστυνομικοί εάν αναγνωρίζω το πρόσωπο που με απείλησε. Ετρεμα σαν το ψάρι και εγω και η άλλη κοπέλα που ήμασταν μαζί. Η αστυνομία κατέγραψε το γεγονός και αποχώρησε και εμείς πήραμε αμέσως τους δικηγόρους”, είπε στα gegonota. news η εκλογική αντιπρόσωπος, το όνομα της οποίας είναι στη διάθεση κάθε αρχής. Από το νομικό επιτελείο του συνδυασμού Συμμαχία για τον Βόλο, έγινε και επίσημη καταγγελία στην αστυνομία, όπως έγινε από τα ξημερώματα και για την παράνομη αφισοκόλληση.