“Φταίει ο παππούς που έχασα τον έλεγχο”, λέει ο 33χρονος που σκότωσε το βρέφος στην Ιάσονος

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε το μεσημέρι της Κυριακής ο 33χρονος οδηγός της μηχανής που παρέσυσε τον 53χρονο παππού, ο οποίος είχε στην αγκαλιά του το μόλις 4 μηνών εγγονάκι του, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει δρόμο στον Βόλο το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 33χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου.

Ο νεαρός οδηγός ισχυρίστηκε σήμερα στον αρμόδιο ανακριτή, ότι έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τον 53χρονο που πετάχτηκε μπροστά του, με συνέπεια να τον παρασύρει, να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να ανατραπεί και να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα. Ο ίδιος έμεινε τραυματισμένος στην άσφαλτο, ενώ η μηχανή χωρίς τον αναβάτη και εκινείτο για άλλα 70- 100 μέτρα από το σημείο του τραγικού συμβάντος.

Το συγκλονιστικό του τροχαίου, είναι ότι ο 53χρονος παππούς κάθονταν με την γυναίκα του σε κατάστημα εστίασης επί της Αντωνοπούλου. Μετά από λίγο έφτασαν κόρη, γαμπρός και η μόλις 4 μηνών εγγονή του. Έτσι και θέλοντας να βοηθήσει διέσχισε την οδό Ιάσονος, πήγε το μωρό χωρίς το καρότσι του και προσπάθησε να επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο, διασχίζοντας την Ιάσονος στο ύψος με την Αντωνοπούλου.