Κηδεύται το “αγγελούδι” που σκοτώθηκε στην Ιάσονος – Με ψυχολόγο στο κρατητήριο ο 33χρονος

Η μητέρα και η αδελφή του επισκέπτονται στο κρατητήριο τον 33χρονο που βύθισε τον Βόλο στο πένθος, ενώ τον παρακολουθεί ψυχολόγος . “Δεν έτρεχα, πήγαινα κανονικά όπως όλοι στον δρόμο, εκείνος πετάχτηκε, του κόρναρα γιατι ήταν στη μέση και σάστισε (ο παππούς)”, είπε στα συγγενικά του πρόσωπα, περιγράφοντας πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ένα μωρό μόλις 4 μηνών. Η μικρούλα που δεν πρόλαβε να ζήσει θα κηδευτεί αύριο στις 11.

Φιλικό πρόσωπο του 33χρονου μιλώντας στα gegonota.news είπε πως ο οδηγός δεν μπορεί να μιλήσει, να αρθρώσει λέξη και δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί, αλλά όσα ισχυρίζεται ο ίδιος θα αποδειχθεί εάν είναι αλήθεια από το βιντεοληπτικό υλικό, που θα  ληφθεί από όλες τις κάμερες στην Ιάσονος, ενώ αύριο εισαγγελέας και ανακριτής θα έχουν στα χέρια τους και το αποτέλεσμα του αλκοτέστ. Επίσης ζητήθηκαν και τοξικολογικές εξετάσεις. Στο κρατητήριο τον επισκέφθηκε και γιατρός γιατί έχει σπασμένο χέρι και θα μπει σε χειρουργείο, όπως έγινε γνωστό από το Νοσοκομείο.

Η κατηγορία που τον βαραίνει είναι της επικίνδυνης οδήγησης και με βάση το νέο ποινικό κώδικα και με το άρθρο 290 εδάφιο δ. εφόσον προήλθε θάνατος, η κατηγορία είναι κακουργηματική.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ