Αρχική Πολιτική Θα γελούσα με το black χιούμορ, αν δεν ήταν τόσο black η...

Θα γελούσα με το black χιούμορ, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα των πολιτών

Η αιχμηρή απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που μίλησε για «κόμμα black Friday» σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ
Μετά τον Σωκράτη Φάμελλο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έδωσε «πληρωμένη» απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, αποκάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «κόμμα black Friday με -50%».

«Σήμερα στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε κόμμα Black Friday, -50%. Θα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε για τους πολίτες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την ανάρτηση Κασσελάκη συνοδεύει ένα βίντεο, στο οποίο προβάλλεται απόσπασμα από εκπομπή για τις τεράστιες αυξήσεις στα σούπερ μάρκετ, που κατέγραψαν άνοδο 136% μέσα σε μόλις ενάμιση χρόνο.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε δύο κάρτες με τον κατώτατο μισθό σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία (758€ – 1.594€ – 1.584€) και την τιμή του στοματικού διαλύματος στις τρεις χώρες (5.30€ – 1.99€ – 1.97€), σημειώνοντας χαρακτηριστικά για τον πρωθυπουργό πως θα του… χρειαστεί την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δύο κάρτες δώρο! Ένα συν ένα λόγω του Black Friday: Πρώτον ο κατώτατος μισθός σε Ελλάδα, Βέλγιο και και Γερμανία και δεύτερον η τιμή του στοματικού διαλύματος σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία. Θα που χρειαστεί την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Όταν δεν ρίχνεις τις τιμές, ρίχνεις το επίπεδο»

Παρέμβαση στο θέμα έκανε και η Δώρα Αυγέρη, με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να υπογραμμίζει ότι «ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ρίξει τις τιμές και ρίχνει το επίπεδο στη Βουλή!».

in.gr