Βόλος: Η υπερασπιστική γραμμή του 50χρονου που σκότωσε τον 33χρονο – Τι είπε ο Α. Κούγιας

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο Δευτέρα ο 50χρονος που δολοφόνησε τον 33χρονο κουνιάδο του στον Βόλο, όταν πληροφορήθηκε ότι βίαζε και εκβίαζε την 18χρονη κόρη του. Η απολογία του θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας και σήμερα ο ένας εκ των συνηγόρων του κ. Αλέξης Κούγιας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, έδωσε το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν μιλάμε για αυτοδικία, γιατί δεν τον εκτέλεσε».

Ο κ. Κούγιας σημείωσε ότι ο 50χρονος είχε το όπλο μαζί του επειδή ο 33χρόνος είχε τριπλάσια σωματική διάπλαση από τον ίδιο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αμύνθηκε. «Πήγε με όπλο για να τον αναγκάσει να παραδεχτεί όσα έκανε στην κόρη του», είπε ο κ. Κούγιας.

Σύμφωνα με τον έτερο συνήγορο υπεράσπισης Μιχάλη Βασιλικό, ο 50χρονος έχει μετανιώσει για την πράξη του. Ο δράστης έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος των επιπτώσεων της πράξης του και το μόνο που τον ανησυχεί είναι το μέλλον των παιδιών του. Μόνο για τα παιδιά του ρωτάει και ανησυχεί για το πώς θα ζήσουν αφού αυτός ήταν ο υποστηρικτής τους. Αυτός τους παρείχε την ασφάλεια στην ζωή τους, αυτός τα στήριζε οικονομικά.