Ο αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος με τους Πολίτες της Μαγνησίας για το Περιβάλλον

Εκπρόσωποι της Συμμαχίας για τον Βόλο όπως ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσάμης που είναι και πρόεδρος για την προστασία του Παγασητικού, ο εκπρόσωπος της Πλεύσης Ελευθερίας Γιάννης Καϊρας, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος Φώτης Λαμπρινίδης , όπως και ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Γιάννης Αναστασίου βρέθηκαν σήμερα στην εκδήλωση για ην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον.

Ο αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος πιστεύει στα Κινήματα, στους ανθρώπους τους και κυρίως στον διάλογο, γι΄αυτό και η παρουσία του είχε τη σημασία της.

Στο Fillipou cafe … δεν μοιράστηκαν χαστούκια όπως συμβούλεψε ο Α. Μπέος τον Δημήτρη Κουρέτα, προκειμένου να “καθαρίσει” η Περιφέρεια με τους προστάτες των δέντρων του Κραυσίδωνα, αλλά ευχές από ανθρώπους με κοινές αφετηρίες και κοινούς στόχους. Είναι όλοι μαζί στους αγώνες κατά του LNG , κατά της καύσης σκουπιδιών , υπέρ κάθε δράσης για την προστασία της πόλης. Οι Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον είναι οι άνθρωποι που “σέρνονται” στα δικαστήρια, είναι οι “γραφικοί” που σηκώνουν ένα δυσανάλογο βάρος για την προστασία του περιβάλλοντος για το οποίο η συντριπτική πλειοψηφία αδιαφορεί.

Στο κλείσιμο μιας όμορφης βραδιάς όπου έντυσε μουσικά η Αννα Κίτσου, το φλουρί κέρδισε ο Γιάννης Καϊρας.

To δεύτερο φλουρί κέρδισε ο Γιάννης Αναστασίου. Στο πιάνο ήταν ο δικηγόρος και μελος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, Στάθης Καραδημητρίου.