Αγρότες απέκλεισαν με τρακτέρ το Τελωνείο της Λάρισας και σκόρπισαν μπάλες με άχυρο

Στο Τελωνείο της Λάρισας προκειμένου να προχωρήσουν σε τρίωρο αποκλεισμό του κατέφθασαν σήμερα, το πρωί της Δευτέρας, διαμαρτυρόμενοι αγρότες με αφορμή την συνεδρίαση του συμβουλίου υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ερχόμενοι από την οδό Φαρσάλων με κορναρίσματα παρέταξαν τα τρακτέρ τους έξω από το κτίριο, ενώ αργότερα εισήλθαν στο εσωτερικό του και σκόρπισαν μπάλες με άχυρο.

«Κλείνουμε συμβολικά το Τελωνείο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ελληνοποιήσεις που καλά κρατούν. Καλούμε την Κυβέρνηση να λύσει προβλήματα που ακόμη μπορεί. Ζητάμε αφορολόγητο πετρέλαιο, το ρεύμα οριζόντια πρέπει να πάει στα 7 λεπτά ανά κιλοβατώρα» δήλωσε προς τους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου κ. Γιάννης Κουτσούκης.

«Θα συνεχίσουμε και δε πρόκειται να σταματήσουμε αν δεν δικαιωθούμε. Ο πρωθυπουργός έπρεπε να έχει έρθει ήδη» σημείωσε αγρότης.

Τον αγώνα των αγροτών στηρίζουν και οι τελωνειακοί. Όπως επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της 5ης Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων κ. Ευθύμιος Μηλιώνης «είμαστε στο πλευρό τους. Καλούμε την Κυβέρνηση να δώσει άμεσες λύσεις στα «καυτά» προβλήματα των αγροτών μας».

Τα τρακτέρ αναμένεται να οδηγηθούν και να στρατοπεδεύσουν στην Κεντρική πλατεία.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

                        

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr