Τιμήθηκε η Ελένη Παπαθανασίου για την προσφορά της στην αθλητική δημοσιογραφία

Σήμερα στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε η μεγάλη εκδήλωση του ΠΣΑΤ για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία του 2023. Πρόκειται για έναν θεσμό που έχει καταξιωθεί στο χρόνο, μοναδικός μεταξύ των δημοσιογραφικών Ενώσεων και φορέων.

Η εφετινή εκδήλωση, που είναι αφιερωμένη στην Οδική Συμπεριφορά, είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και πραγματοποιείται με τη στήριξη της ΠΟΕΣΥ, της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ. Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ ευχαριστεί την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την ευγενική παραχώρηση του αμφιθεάτρου και την εταιρία «Hercules», χορηγό των επάθλων.

Στη διάρκειά της, πέραν των δημοσιογραφικών βραβείων που επιλέγει η ανεξάρτητη Επιτροπή, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποφάσισε να απονείμει ειδική τιμητική διάκριση στους Ευάγγελο Φουντουκίδη, για την τεράστια προσφορά του στη δημοσιογραφία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, Νίκο Κατσαρό, Κώστα Μυλωνά, Τάσο Σωτηρίου, Μανόλη Δανδουλάκη και Ελένη Παπαθανασίου για την πολύχρονη και πολυσήμαντη προσφορά τους στην αθλητική δημοσιογραφία και τον αθλητισμό, Γιάννη Μαμουζέλο για τη συμμετοχή του στα κορυφαία διεθνή αθλητικά γεγονότα και για την προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία και τον αθλητισμό και Γιώργο Οικονομόπουλο για την προσφορά του στο αθλητικό φωτορεπορτάζ και στην εξέλιξή του.

“Όταν βραβεύεσαι για την προσφορά σου στη δημοσιογραφία και στον αθλητισμό σε πανελλήνιο επίπεδο και μάλιστα ανάμεσα σε μορφές της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας δεν μπορείς παρά να αισθάνεσαι μεγάλη χαρά και τιμή Η σημερινή μου βράβευση στην Αθήνα από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, θεωρώ πως αντανακλά στις προσπάθειες όλων των Αθλητικών Συντακτών της ελληνικής περιφέρειας. Ανήκει και στους συναδέλφους-αθλητικούς συντάκτες για πολλά χρόνια στην εφημερίδα Θεσσαλία, στον Ευθύμη Χούτα, στον Βασίλη Κρίσιλα,, Γιώργο Πέγιο με τους οποίους συνεργάστηκα πολλά χρόνια και που δίνουν σήμερα μεγάλο αγώνα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.
Ευχαριστώ από καρδιάς τον πρόεδρο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και τα μέλη του ΔΣ του ΠΣΑΤ για τη σημερινή μου βράβευση που ήδη την έχω τοποθετήσει στο αλφαβητάρι των λατρεμένων μου αναμνήσεων. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Επικουρικού της ΕΣΗΕΣΘΣΤΕΕ Σωτήρη Κέλλα και Δημήτρη Χορταργιά που βρέθηκαν γι άλλη μια φορά κοντά μου” δήλωσε η Ελένη Παπαθανασίου.

Τιμήθηκε επίσης ο Χρυσόστομος Τρίμμης από το Magnesia news για το Περιοδικό της  Ομοσπονδίας Μπάσκετ, για το project που ξεκίνησε ο Νίκος Μπουντούρης στους κόλπους του Ολυμπιακού Βόλου μπάσκετ, με την προπόνηση της Red Special Team, που αποτελείται από παιδιά με νοητική υστέρηση.