Βαθιά συγκίνηση για τον Γιώργο Φώτη – Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα στα social media

Σαν “βόμβα” έπεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση για τον θάνατο του Γιώργου Φώτη, πρώην γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος “έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 68 ετών και η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα, στις 5 το απόγευμα, στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου Βελεστίνου.

Ο πρόωρος χαμός του βύθισε σε βαρύ πένθος την σύζυγο του Ελένη και τις δυο κόρες του Αλεξάνδρα και Κατερίνα, που αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου. Συγκλονισμένοι είναι, επίσης, οι φίλοι και οι άνθρωποι με τους οποίους πορεύτηκε μαζί στο ΠΑΣΟΚ, έδωσε αγώνες και μοιράστηκε νίκες και ήττες. Με μηνύματά τους στα social media εκφράζουν τη βαθιά λύπη και συγκίνησή τους για τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Φώτη.

Η Ροδούλα Ζήση
Έφυγες τόσο νωρίς,τόσο ξαφνικά κι αθόρυβα γεμίζοντας με θλίψη όλους μας, που πορευθήκαμε μαζί σε δημοκρατικούς αγώνες με ως το ΠΑΣΟΚ για την ΕΛΛΑΔΑ, για την Μαγνησία και τους πολίτες της.
Ήσουν παντού και πάντα μπροστά, δυναμικός και στις νίκες και στις ήττες, αποφασιστικός και γενναίος, ακόμα και στα πολιτικά διλήμματα και στις διαφωνίες. Αλλά πάντα κοντά στους ανθρώπους, με τα αστεία σου και τις ιστορίες σου, κατάφερες να μπείς στις καρδιές όλων και στις γειτονιές της αλληλεγγύης και της εμπιστοσύνης της Μαγνησίας μας….
Καλό ταξίδι σύντροφε Γραμματέα στου ουρανού την αγκαλιά και στων αγγέλων τη χορεία,αιώνια να αναπαυεσαι μέσα στο φώς που επισκοπεί το Άγιο Πρόσωπο του Κυρίου μας!!!
Καλό Παράδεισο Γιώργο!!!
Θα είσαι πάντα κοντά μας!!!

Εκφράζω την συμπαράστασή μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στη Λένα, στην Κατερίνα και στην Αλεξάνδρα και στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣΟΚ της Μαγνησίας..
Αιωνία η μνήμη του Γιώργου Φώτη!!!!