Στον τελικό του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός Βόλου

Την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός Βόλου.

Οι ερυθρόλευκοι υπέταξαν την Αγία Άννα με 1-0 στο ΕΑΚ χάρη σε υπέροχο τέρμα του Ματτέα στο 60ο λεπτό και ετοιμάζονται για τον τελικό κόντρα στον Πύρασο, μαζί φυσικά με τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αναγνωριστικά κύλησαν τα πρώτα λεπτά στο ματς, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ψάχνει χώρους προς την εστία του Αϊντίνι χωρίς όμως να φτάνει σε κλασσικές ευκαιρίες. Οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου προσπαθούσαν είτε με μπαλιές στην πλάτη της άμυνας, είτε από το πλάι να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της Αγίας Άννας, που με την σειρά της έψαχνε τρόπους να χτυπήσει στην κόντρα, κυρίως με τους Κορέτα και Παπαδημητρίου. Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Ολυμπιακό να έχει τις περισσότερες προϋποθέσεις, να κερδίζει απανωτά κόρνερ αλλά να μην μπορεί να απειλήσει τον Αϊντίνι.

Η μεγαλύτερη φάση στο ημίχρονο ήρθε στο 39ο λεπτό. Ο Ζέρης εκτέλεσε κόρνερ, ο Οικονόμου σηκώθηκε ψηλότερα από όλους, αλλά η καρφωτή κεφαλιά που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Από πλευράς Ολυμπιακού, διαμαρτυρήθηκαν έντονα πως η μπάλα στην κάθοδό της πέρασε την γραμμή, όμως ο ρέφερι Δημητριάδης δεν έδειξε να συγκινείται με το ματς να συνεχίζεται. Στο 44′ οι γηπεδούχοι σπατάλησαν νέα τεράστια ευκαιρία, όταν ο Βλάχος βγήκε σε πλάγιο τετ α τετ μετά από πάσα του Κούλπα, όμως ο Αϊντίνι απέκρουσε σωτήρια στην γωνιά του κρατώντας το 0-0. Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να κυνηγούν έντονα το γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους, όμως παρά την πίεση, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Παρόμοιο ήταν το μοτίβο και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει τρόπους να φτάσει προς την εστία των φιλοξενουμένων, χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα η Αγία Άννα ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη, με τον Παπαδημητρίου να βγαίνει σε καλή θέση αριστερά, να σουτάρει δυνατά, αλλά να βλέπει τον Σιδεράκη να αποκρούει με γροθιές την προσπάθεια του στο 59′. Τελικά το γκολ ήρθε στο επόμενο λεπτό για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ματτέα βγήκε στην κόντρα επίθεση από τα δεξιά, έκανε την κούρσα πατώντας περιοχή και με ένα κεραυνό στο πλαϊνό δίχτυ του Αϊντίνι έγραψε το 1-0 δίνοντας σκορ πρόκρισης στους ερυθρολεύκους.

Ένα φάουλ του Κόλα στο 64ο λεπτό πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σιδεράκη, με τον Ολυμπιακό να δημιουργεί ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα με Αναστασίου και Σέττο, χωρίς να φτάνει όμως σε τελικές προσπάθειες. Στο τελικό στάδιο του αγώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα του, δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο παρά τις προσπάθειες της Αγίας Άννας και με το τελικό 1-0 πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ολυμπιακός Βόλου: Σιδεράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Αναστασίου (76′ Σκοπελίτης), Κούλπας, Γκαλίτσιος, Ματτέα (94′ Κατσαγεωργίου, Οικονόμου (90′ Παπαϊωάννου), Βλάχος, Ζέρης, Σέττος (90′ Νούσιος)

oly

Αγία Άννα: Αϊντίνι, Τόγιας, Παπαδήμος (68′ Ζαφειρίου – 86′ Κωτούλας), Χολέβας, Καλτσουνάς, Βέργος (76′ Κουφογεώργος), Κορέτα (76′ Τσελεπής), Κόλα, Παπαδημητρίου, Αργύρης, Χειλάς (76′ Μακρής)

regista.gr