Μπέος σε Παπαπέτρο: Τι νοιάζει τον κόσμο για το πόθεν έσχες μου;

Διαβάζοντας «φιλιππικό» στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, ο Α. Μπεος για ανεξήγητους λόγους κάλεσε για μια ακόμη φορά σήμερα τον επικεφαλής της “Συμμαχίας για τον Βόλο” κ. Νίκο Παπαπέτρο να παραιτηθεί, ενώ η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τον ίδιο καθώς θα εξεταστεί στο ΣτΕ, το ζήτημα της εκλογιμότητάς του και τυχόν αλλαγής δημάρχου από την ομάδα πλειοψηφίας. Ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίστηκε ενοχλημένος από το γεγονός ότι κατατέθηκε εναντίον του αναφορά γιατί δεν έχει δηλώσει το «πόθεν έσχες» του με τον ίδιο να υποστηρίζει πως δεν ενδιαφέρει τον κόσμο η περιουσιακή του κατάσταση.

Ο Α. Μπέος μπέρδευε … ακόμα και από αυτά που διάβαζε από το γραπτό κείμενο και ο κ. Παπαπέτρος δήλωσε πως τα ελληνικά και η ανάγνωση δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο για τον δήμαρχο που διοικεί την πόλη. «Να παραιτηθούμε για να στερηθείς εσύ τον έλεγχο; Κάτι δεν σου είπανε καλά», ήταν η απάντηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας.

Να σημειωθεί ότι για μια ακόμη φορά από τα πλάνα καταγραφής του Δημοτικού Συμβουλίου «κόπηκε» για μια ακόμη φορά η μειοψηφία, με την αντιπρόεδρο κ. Βιολέττα Καντόλα να ζητεί άμεσα τη διόρθωση της εικόνας.