Στις κορυφαίες ομάδες νεανίδων ο Ολυμπιακός Βόλου προκρίθηκε στο πανελλήνιο

Ένα μεγάλο επίτευγμα κατάφερε σήμερα η ομάδα νεανίδων του Ολυμπιακού Βόλου, αφού προκρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και μάλιστα με μεγάλη άνεση.
Οι νεαρές ερυθρόλευκες με νίκη επί της Νικόπολης Πρέβεζας με 68-38 τερμάτισαν στην 1η θέση του ομίλου τους και πήραν την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου συμμετέχουν οι οκτώ κορυφαίες ελληνικές ομάδες σε επίπεδο νεανίδων.
Η φετινή χρονιά είναι εξαιρετικά επιτυχημένη, αφού τα κορίτσια της Ελένης Παπαθανασίου, του Κώστα Δέρβου και της Άννας Χριστοδούλου σάρωσαν τους τίτλους στις κατηγορίες κορασίδων, νεανίδων, γυναικών, ανέβηκαν στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ σήμερα πανηγύρισαν και την πρόκριση στο πανελλήνιο νεανίδων, ως η μοναδική ομάδα της Θεσσαλίας που θα πάρει μέρος στην τελική φάση σε επίπεδο εφήβων-νεανίδων.
Μεγάλες πρωταγωνίστριες οι αθλήτριες, ενώ δίπλα τους πάντα η Διοικούσα επιτροπή και οι γονείς των αθλητριών
Χθες, μετά τον αγώνα, γιορτάστηκαν τα επινίκια σε τραπέζι που παρέθεσαν στην ομάδα ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Δημήτρης Καραστάθης και ο γιατρός της ομάδας Στέλιος Πολύζος.

 

ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας – ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 38-68
Δεκάλεπτα: 7-20, 18-34, 27-43, 39-68
Νικόπολη Πρέβεζας (Αντύπας): Μπάμπη 16(1), Κωστούλα, Λιάλλιου 11, Κωστή Ε. 1, Γκοράτσα 2, Παππά 5, Ξυλογιάννη, Μαλιζόγλου, Φλωρά, Μικρούλη, Τούση 3.
Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου, Δέρβος-Χριστοδούλου): Μητραλή 7(2), Ράπτη 2, Μπασδέκη 11(1), Πολύζου 8, Ψιλιώτη, Σουμιουρέκη 17(4), Καραστάθη 2, Κοτοπούλη 13(1), Ρωμούδη, Νιφόρου, Νταϊάκη 5, Σδρόλια 3(1).
Τελική βαθμολογία
Ολυμπιακός Βόλου 4 (2-0)
Απόλλων Χαλκίδας 3 (1-1)
Νικόπολη Πρέβεζας 2 (0-2)