Eurovision: Το κόλπο της Μαρίνας Σάττι πάνω στη σκηνή – Έτσι θα ξεκινήσει η εμφάνισή της 

Την πρώτη της πρόβα στο Μάλμε της Σουηδίας πραγματοποίησε τη Δευτέρα, 29/04, η Μαρίνα Σάττι, στην τελική ευθεία για την εφετινή Eurovision.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό ερμήνευσε για πρώτη φορά το «Zari» στη σκηνή που έχει στηθεί στη Malmö Arena, όπου θα εμφανιστεί αρχικά στον β’ ημιτελικό της Eurovision, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Οι πρώτες εικόνες από την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής άφησαν άκρως ικανοποιημένους τους Eurofans, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει σε δηλώσεις της μετά την ολοκλήρωση της πρόβας ότι υπήρξαν «αρκετά θεματάκια», τα οποία, όμως, θα διορθωθούν.

Μαρίνα Σάττι μετά την πρώτη πρόβα για τη Eurovision: Υπήρχαν αρκετά θεματάκια
«Ήταν η πρώτη μέρα προβών. Ξυπνήσαμε πάρα πολύ νωρίς το πρωί, μετά φύγαμε με το λεωφορείο από το ξενοδοχείο. Χορέψαμε, τραγουδήσαμε, 9 η ώρα το πρωί βαρούσαμε ζουρνάδες και νταούλια, μόνο αυτό σας λέω! Ήταν τέλεια. Ήρθαμε, μας μίλησαν, μας κατατόπισαν. Εντάξει, ακραία διοργάνωση, πολύ εντυπωσιακή η κατάσταση όλη εδώ. Κάναμε sound check, μια χαρά, δεν είχαμε προβλήματα. Ήμασταν αρκετά προετοιμασμένοι, τους δώσαμε τις σημειώσεις από πριν, μια χαρά ακούγαμε. Μετά ανεβήκαμε πάνω στη σκηνή, εκεί υπήρχαν κάποια θεματάκια, αρκετά. Με φώτα, και visuals, τέλος πάντων, θα τα φτιάξουμε, μην αγχώνεστε. Λάβαμε πολλά θετικά σχόλια, και από όλους εδώ, και στο Ίντερνετ. Μια χαρά. Τώρα θα πάμε στο ξενοδοχείο να δούμε το βίντεο, να δώσουμε και το feedback μας πάνω σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πρόβας.

Την ίδια ώρα, η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» έφερε στο «φως» το εύρημα που θα χρησιμοποιήσει η ελληνική αποστολή επί σκηνής, αποκαλύπτοντας ότι η εμφάνισή της θα ξεκινήσει με βίντεο που θα κινηματογραφεί η ίδια η Μαρίνα Σάττι, φορώντας στο χέρι της ένα δαχτυλίδι-κάμερα.
Πηγή: iefimerida.gr