Η Μαρίνα Σάττι μαθαίνει παραδοσιακούς χορούς στην Κοντσίτα

Η αντίστροφη μέτρηση για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας, έχει ξεκινήσει.

Η Μαρίνα Σάττι φαίνεται να είναι ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού κι αυτό αποτυπώνεται από τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί μετά τις δύο τεχνικές πρόβες της εκπροσώπου της Ελλάδας στη σκηνή του Malmö Arena.

Το ενδιαφέρον ωστόσο αυτές τις ημέρες δεν περιορίζεται μόνο σε όσα λαμβάνουν χώρα μόνο επί σκηνής, αλλά και στα παρασκήνια.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συναντήσεις ήταν αυτή της Μαρίνας Σάττι με την Κοντσίτα Βουρστ τη νικήτρια της Eurovision το 2014, όταν εκπροσώπησε την Αυστρία στην Κοπεγχάγη με το τραγούδι “Rise Like a Phoenix”.

Μάλιστα, η Μαρίνα Σάττι έκανε και… ταχύρρυθμα μαθήματα παραδοσιακών χωρών στην Κοντσίτα, με το βίντεό τους να συγκεντρώνει πολλά like.

@eurovisionfn Conchita and Marina @conchitawurst @SATTI 🥰 #eurovision2024 #eurovisionfun #eurovisionfn #eurovisiongreece #eurovisionaustria #conchitawurst #marinasatti #greece #austria #foryoupage #fypシ゚viral #ελληνικοτικτοκ #φοργιουπειτζ ♬ πρωτότυπος ήχος – Eurovisionfn