Μαρία Αντωνά: Κινείται νομικά – «Στη ζωή μου έχω μάθει πάνω απ’ όλα να έχω αξιοπρέπεια»

Η Μαρία Αντωνά μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε με τα fake δημοσιεύματα και το χακάρισμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέκτησε το προφίλ της.

Η δημοσιογράφος έκανε ένα βίντεο μέσα από το οποίο εξήγησε ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και πως θα κινηθεί νομικά.

«Mόλις ανέκτησα το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram. Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο λογαριασμός μου πριν από λίγο παραβιάστηκε. Eυχαριστώ πολύ για την άμεση κινητοποίηση, για τις κλήσεις και τα μηνύματά σας. Προφανώς και δεν ήμουν εγώ αυτή που ανέβασε αυτά τα instagram stories και έστειλε αυτά τα μηνύματα», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά και συνέχισε:

 

antona-(5).jpg

«Στη ζωή μου έχω μάθει πάνω απ’ όλα να έχω αξιοπρέπεια και να σέβομαι εμένα και την προσωπική μου ζωή, τη δουλειά μου, τους ανθρώπους μου, τους φίλους μου και του συνεργάτες. Δεν θα έμπαινα ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία να ανεβάσω κάτι και σίγουρα όλο αυτό το οποίο έχει γίνει δεν θα μείνει εδώ, είμαι ήδη σε διαδικασία και ψάχνω να βρω ποιος μπορεί να μου έχει κάνει κάτι τέτοιο, για ποιο λόγο και τι ακριβώς μπορεί να θέλει από μένα. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα και συγγνώμη για την αναστάτωση».

Δείτε το βίντεο:

gossip-tv-gr