“Ντροπή τους-Φαύλο και πολιτικοκοινωνικά μαφιόζικο καθεστώς η δημοτική αρχή Μπέου”

Το γεγονός ότι στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Βόλου αρνήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας –κάτω από τις εντολές Μπέου-που εξαφανίστηκε από την συνεδρίαση με γιουχαϊσματα πολιτών να τον συνοδεύουν –να καταδικάσουν την βια, την τρομοκρατία και την επίθεση στον κ. Κ. Γαργάλα, από τον ομοϊδεάτη τους Βασίλη Ζαχείλα, είναι μια ντροπή που θα τους στιγματίζει για πάντα. Και να θέλουν να το ξεχάσουν, θα υπάρχει πάντα ο κόσμος για να τους θυμίζει ότι έκαναν την βια και τον τραμπουκισμό ιδεολογία.

Αυτό ακριβώς τους επισημαίνει και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσάμης. Ο γιατρός μιλά για “όλους αυτούς τους άφωνους και ντροπιασμένους δημοτικούς συμβούλους που αρνήθηκαν να καταδικάσουν στην χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την επίθεση μέλους τους εναντίον δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος μειοψηφίας ακολουθώντας στον κατήφορο τον άφωνο και άφαντο επίσης αρχηγό τους.
«Η ντροπη αυτή θα τους ακολουθεί για πάντα. Ας απολογηθούν στα παιδιά τους για την κατάντια τους.
Εμείς οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας θα επιμένουμε με πάθος και συνέπεια να υπερασπιζόμαστε την Δημοκρατια, την ελευθερια και την αξιοπρέπεια όλων των δημοτών, ακόμη και αυτών που υποστηρίζουν το φαύλο και πολιτικοκοινωνικά μαφιόζικο καθεστώς της δημαρχιακής αρχής Βόλου», δήλωσε.