“Παναγία μου”: Βίντεο ντοκουμέντο αμέσως μετά το τροχαίο στην Πειραιώς – Μάχη δίνει ο 5χρονος

Σε εφιάλτη κατέληξε η χθεσινή βόλτα μίας οικογένειας στην οδό Πειραιώς. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ένας 26χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και τα πέντε μέλη της οικογένειας και συγκεκριμένα μία 33χρονη γυναίκα, τα τρία της παιδιά ηλικίας 10, 8 και πέντε ετών, καθώς και η μητέρα της 33χρονης, η οποία είναι 53 ετών.

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, ενώ τα πέντε άτομα διέσχιζαν κάθετα τον δρόμο.

Σήμερα, το Mega μετέδωσε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τις στιγμές που ακολούθησαν αμέσως μετά το ατύχημα. Όπως φαίνεται στα πλάνα, πλήθος κόσμου σπεύδει να βοηθήσει τους τραυματίες, ενώ ακούγεται μία γυναίκα να φωνάζει “Παναγία μου”.

Από το ατύχημα τραυματίστηκε σοβαρά το πεντάχρονο αγοράκι, το οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε ΜΕΘ του νοσοκομείου, Παίδων, δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για το παιδί που έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τα δύο αδερφάκια του (ένα κοριτσάκι οκτώ ετών και ένα αγοράκι δέκα ετών) νοσηλεύονται στη χειρουργική κλινική του ίδιου νοσοκομείου, έχοντας τραυματιστεί ελαφρά.

Οι δύο ενήλικες γυναίκες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Έρυθρός Σταυρός, έχουν κατάγματα, γόνατος και κνήμης, αλλά είναι εκτός κινδύνου.

“Εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά μου”

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος οδηγός στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Παράλληλα η Τροχαία Πειραιά, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, παίρνει καταθέσεις και από άλλους μάρτυρες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός συνελήφθη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά.

thetoc.gr