Παρέμβαση Στρατηγόπουλου-Βαστάζοι της αθλιότητας και της ωμής βίας οι δημοτικοί σύμβουλοι του Μπέου

Αγέλη αυλικών, που συμπράττουν  στην αθλιότητα και την ωμή βία, χωρίς θεσμική συνείδηση, αιδώ και αίσθηση ευθύνης , χαρακτηρίζει τα μέλη της ομάδας πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Χρήστος Στρατηγόπουλος. Με παρέμβασή του, μια ημέρα μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου ο Μπέος και η ομάδα του αρνήθηκαν να καταδικάσουν την βια και τον τραμπουκισμό, εις βάρος δημοτικών συμβούλων. Ο κ. Στρατηγόπουλος αναφέρεται στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Μπέου, χαρακτηρίζοντας τους αφουγκοκωλάριους της ντροπής: Και  χθες κάποιοι επέλεξαν συνειδητά να γίνουν κομπάρσοι στο άθλιο έργο που ο Αχιλλέας Μπεος σκηνοθετεί εδώ και μια δεκαετία για την “πόλη της καρδιάς του”.
Επέλεξαν να μείνουν θεατές (στην πραγματικότητα να συμπράξουν) στην αθλιότητα και την ωμή βία, χωρίς θεσμική συνείδηση, αιδώ και αίσθηση ευθύνης για τον ακραίο εξευτελισμό της πόλης που υποτίθεται ότι υπηρετούν.
Στην μετά τον αφέντη τους εποχή του Βόλου, το στίγμα των αυλικών, των σφουγκοκωλάριων και των βαστάζων της αθλιότητας, θα είναι αυτό που δικαίως θα τους συνοδεύει, σφραγίζοντας και το “πολιτικό μέλλον” τους.
Καλή Ανάσταση (στη συνείδηση τους).
Υ.Γ. Για μένα αυτό είναι ένα κείμενο που γράφω με πόνο ψυχής, αλλά και συνειδητή σκληρότητα, γιατί απευθύνεται σε ανθρώπους που στη συντριπτική πλειοψηφία τους γνωρίζω προσωπικά και ξέρω ότι ο καθένας ξεχωριστά θεωρεί ντροπή παρόμοιες συμπεριφορές. Δυστυχώς, επιβεβαιώνεται ακόμη μια φορά ότι η ένταξη σε “ομάδες”, “αυλές” και “αγέλες” διαστρέφει τις ατομικές αρχές και αξίες και μετατρέπει τους ανθρώπους σε “όχλο”.