Εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αλοννήσου ο Παναγιώτης Αναγνώστου

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αλοννήσου, ανακοίνωσε εκ νέου ο κ. Παναγιώτης Αναγνώστου, ο οποίος έχει συμπληρώσει ήδη 21 χρόνια στα έδρανα ως δημοτικός σύμβουλος, ενώ την τελευταία τετραετία υπηρέτησε τον Δήμο από τη θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.
Ο κ. Αναγνώστου είναι προϊστάμενος και τεχνικός γραφείου στον ΔΕΔΔΗΕ Αλοννήσου, με βαθιά γνώση των θεμάτων που απασχολούν το νησί. Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφασή του να διεκδικήσει τον Δήμο στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, εδράζεται στην αγάπη του για το νησί της Αλοννήσου. Όραμά του είναι να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, δίνοντας ταυτόχρονα οριστικές λύσεις στα προβλήματα που το ταλανίζουν.

«Κινητήριος δύναμη στον αγώνα μου είναι η παρότρυνση των συμπολιτών μου, οι οποίοι αναγνωρίζουν την ανιδιοτελή μου προσφορά στα κοινά, με παρουσία λόγου και έργων όλα αυτά τα χρόνια», τόνισε στα gegonota.news ο κ. Αναγνώστου, ενώ τα στελέχη του συνδυασμού του επισήμαναν ότι υπηρέτησε και υπηρετεί έως σήμερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με σθένος, τιμιότητα, ήθος και πολιτικό πολιτισμό, με όλες του τις δυνάμεις. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι συμπολίτες του στην Αλόννησο, τον τιμούν με την ψήφο τους για 21 συνεχόμενα χρόνια.

«Η ενασχόληση μου με τα κοινά αποτελούσε πάντα ύψιστη αποστολή, ενώ παράλληλα με τον ίδιο ζήλο εκτελούσα στο ακέραιο και τα επαγγελματικά μου καθήκοντα από την θέση μου ως προϊστάμενος και τεχνικός γραφείου στον ΔΕΔΔΗΕ Αλοννήσου», είπε ο κ. Αναγνώστου και πρόσθεσε ότι ακλόνητη πεποίθησή του είναι πως τοπική αυτοδιοίκηση σημαίνει διαρκή και ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

«Αισιοδοξώ πως με όραμα, σωστό προγραμματισμό και τη γνώση που έχω αποκτήσει από την πολύχρονη ενεργό πολιτική μου δράση στην Αλόννησο, θα καταφέρουμε όλοι μαζί να δώσουμε λύσεις στα λιμνάζοντα προβλήματα του Δήμου μας», δήλωσε ο κ. Αναγνώστου.