Ο Κωνσταντίνος Μακέδος ισχυροποίησε το Ταμείο των Μηχανικών και διεκδικεί την ψήφο τους και στη Θεσσαλία

Ο πρόεδρος του Ταμείου Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Εργων Κωνσταντίνος Μακέδος διεκδικεί στις εκλογές του ΤΕΕ την ψήφο και των μηχανικών της Θεσσαλίας, μέσα από το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών. Ο Κωνσταντίνος Μακέδος είναι από τα πρόσωπα που ισχυροποίησαν με σημαντικές μεταρρυθμίσεις το Ταμείο των Μηχανικών, στην μεγαλύτερη κρίση που αντιμετώπισε η χώρα και κατά τη διάρκεια της θητείας του το Ταμείο κατέστη ο 1ος ολοκληρωμένος πάροχος ψηφιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα, με σταθερά ανοδική κερδοφορία και ισχυρό εγγυοδοτικό και πιστοδοτικό ρόλο στον τεχνικό και μελετητικό κλάδο.

Για τη Θεσσαλία, ο λόγος και οι θέσεις του έχουν μεγάλη βαρύτητα στον δημόσιο διάλογο σε ότι αφορά τις δράσεις αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης.

Ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ, επιμένει στην  ουσιαστική διάσταση του κλιματικού κινδύνου ως δομικού πυλώνα αειφορίας και προσαρμογής στα νέα δεδομένα, ειδικά σε μια περιοχή υψηλού κινδύνου όπως η Θεσσαλία και σε αυτό το πλαίσιο, βασικό μέλημά του είναι η προώθηση όλων εκείνων των πρωτοβουλιών, που θα συμβάλουν στην μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του τεχνικού κλάδου που καλείται να δημιουργήσει τις υποδομές του μέλλοντος.