Αρβανιτάκη και Ζουγανέλη “ξεσήκωσαν” τα Κανάλια στο 1ο Φεστιβάλ Κάρλας (φωτογραφίες)

Με μεγάλη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Παλαιό Γυμνάσιο Καναλίων άνοιξε χθες η αυλαία του 1ου Φεστιβάλ λίμνης Κάρλας. Το πάντρεμα των δύο χαρισματικών καλλιτεχνών σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση, συναίσθημα και αγαπημένα τραγούδια κέρδισε τις καρδιές του κοινού. Τις δυο μεγάλες ερμηνεύτριες υποδέχθηκε στα Κανάλια ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας.

Το Φεστιβάλ Λίμνης Κάρλα ξεκίνησε με τα χορευτικά συγκροτήματα των πολιτιστικών συλλόγων των παραλίμνιων χωριών, Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Καναλίων «Απόλλων-Ηταυρος», Πολιτιστικός Σύλλογος Στεφανοβικείου «Αριστοτέλης», Σύλλογος Περιβολιωτών Μαγνησίας και Πολιτιστικός Σύλλογος Ριζομύλου «Η Διάπλαση».

Μετά τη μεγάλη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τα μοναδικά τραγούδια τους, η βραδιά συνεχίστηκε με ένα μεγάλο party με DJ’s, δροσερά κοκτέιλ, μπύρα και ποτά.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας παρέμεινε ανοιχτό, προσφέροντας στους επισκέπτες την δυνατότητα να θαυμάσουν τα εκθέματα, τις φωτογραφίες και όλο το πλούσιο αρχειακό υλικό και να ταξιδέψουν στο χρόνο γνωρίζοντας την ιστορία της Κάρλας.