Η Αννα -Μαρία Παπαδημητρίου στον Αλμυρό – “Διαφάνεια και έλεγχος σε κάθε έργο”

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, νομικός κ. Αννα Μαρία -Παπαδημητρίου επισκέφθηκε για πολλοστή φορά χωριά του Αλμυρού, μετά την επέλαση του φαινομένου “Daniel”.

Χθες βρέθηκε για μια ακόμη φορά στην περιοχή, όπου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κουρέτας περιόδευσε επικεφαλής κλιμακίου της παράταξης “Πρωτοβουλία” και συζητήθηκαν όλα τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε άμεσα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τα έργα ασφάλειας των πολιτών.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που βρέθηκα στον Αλμυρό και θα βρίσκομαι συνέχεια σε όλα τα χωριά του , μέχρι να προχωρήσουν οι αποκαταστάσεις. Ο ρόλος μας σήμερα και πριν τις εκλογές είναι να παρακολουθούμε τα πάντα. Αμέσως μετά τις εκλογές και εφόσον οι πολίτες εμπιστευθούν την παράταξή μας για την μεγάλη αλλαγή στην Θεσσαλία, τα έργα θα εκτελεστούν με απόλυτη διαφάνεια και με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές”.

Ανησυχία για το 5ο Δημοτικό

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος εξέφρασε την ανησυχία της για το 5ο Δημοτικό Σχολείο, που βρίσκεται πολύ κοντά στην κοίτη του Ξηριά, καθώς υποχώρησε ο αύλειος χώρος και η επικινδυνότητα στο συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ μεγάλη και τόνισε επείγει να φτάσουν στα χωράφια τους μέσω των αγροτικών δρόμων οι αγρότες. Το σημαντικό πρόβλημα είναι η ολική καταστροφή της αγροτικής οδοποιίας και ο πλημμυρισμός των ποιμνιοστασίων της περιοχής”, είπε η κ. Παπαδημητρίου.