Περιοδεία υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στη λαϊκή αγορά της Νέας Ιωνίας 

Εκεί που κτυπά η καθημερινότητα των κατοίκων της Νέας Ιωνίας και αναμετράται η αγοραστική του δυνατότητα στον καιρό της ακρίβειας, στη λαϊκή αγορά της οδού Κυρίλλου, βρέθηκε, σήμερα, κλιμάκιο υποψηφίων, της Λαϊκης Συσπείρωσης.
Επικεφαλής ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Αποστόλης Ριζόπουλος που συνομίλησε με δεκάδες συμπολίτες και οι οποίοι του μετέφεραν την καθημερινή αγωνία των νοικοκυριών και τις προσπάθειες που κάνουν για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα. Επίσης στάθηκαν στα προβλήματα που αντιμετώπισαν με τις τελευταίες πλημμύρες που όξυναν τα προβλήματα επιβίωσης των λαϊκών οικογενειών.

Επίσης συζήτηση έγινε και με τους παραγωγούς που βλέπουν να μειώνεται η αγοραστική δυνατότητα των πολιτών και ποσότητες αγαθών να παραμένουν απούλητα στους πάγκους.
Ο Αποστόλης Ριζόπουλος τόνισε από την πλευρά του ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει να εκλέξει τα στηρίγματά της στους δήμους και στις περιφέρειες, προσθέτοντας ότι και ο λαός πρέπει να έχει τα δικά του γερά στηρίγματα. Κι αυτά είναι οι υποψήφιοι του ΚΚΕ, στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Κάλεσε σε συμπόρευση με το ΚΚΕ σε όλες τους αγώνες και στις κάλπες με το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο της ΛΑΣ τονίζοντας χαρακτηριστικά : «Ελάτε να βαδίσουμε μαζί, ενωμένοι τον δρόμο της τιμής και του αγώνα. Γιατί απέναντι στους κάθε λογής Μεσσίες – διάττοντες αστέρες που εμφανίσθηκαν από το πουθενά σε αυτές τις εκλογές, εμείς επιμένουμε και κάνουμε πράξη το “μόνο ο λαός σώζει τον λαό”, με οργάνωση, συλλογική δράση, αλληλεγγύη και με ακόμα πιο δυνατό το ΚΚΕ και τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. Για να μην μπορεί να πανηγυρίζει κανένας Μητσοτάκης την άλλη Κυριακή ότι ο χάρτης βάφτηκε μπλε, το λέμε καθαρά! Θέλουμε και επιδιώκουμε να του κοπεί το γέλιο. Κι αυτό εδώ στη Νέα Ιωνία, στο Βόλο, με έναν τρόπο μπορεί να γίνει: Με την εκλογή αγωνιστή δημάρχου από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Όπως λένε άλλωστε όλα τα κυβερνητικά στελέχη, με πρώτο και καλύτερο τον κ. Μητσοτάκη, θέλουν περιφερειάρχες και δημάρχους που θα παίξουν υποστηρικτικό ρόλο στις κεντρικές πολιτικές της κυβέρνησης. Περιφερειάρχες και δημάρχους με τους οποίους θα μπορούν – λένε – να συνεννοηθούν και οι οποίοι θα συμμερίζονται το φιλομονοπωλιακό αναπτυξιακό τους πρόγραμμα, όπως είναι οι δύο άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Βόλου. Περιφερειάρχες και δημάρχους οι οποίοι θα συμμερίζονται και θα υπηρετούν τις προτεραιότητες του Ταμείου Ανάκαμψης. Ενός Ταμείου, που μπουκώνει με ζεστό χρήμα τους επιχειρηματικούς ομίλους. Με ματωμένα πλεονάσματα για την πολυπόθητη επενδυτική βαθμίδα, που θα πληρώνει όμως ο ίδιος ο λαός με νέους φόρους και χαράτσια, με νέες περικοπές κοινωνικών δαπανών, με μεγαλύτερη εκμετάλλευση.
Όλοι αυτοί, θα συμμερίζονται και θα υπηρετούν χωρίς καθυστερήσεις τις «πράσινες μπίζνες», και όπως αυτές προχωρούν σε κάθε περιοχή. Θα συμμερίζονται και θα υπηρετούν ενιαία την πολιτική που θεωρεί την προστασία της ανθρώπινης ζωής κόστος και πνίγει, καίει, ισοπεδώνει ολόκληρες περιοχές, ανθρώπινες ζωές και θα φέρνει το νέο έγκλημα μετά το άλλο. Θα συμμερίζονται και θα υπηρετούν με τον πιο χυδαίο τρόπο τη μετατροπή της χώρας μας σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Τέτοιους δημάρχους και περιφερειάρχες θέλει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Και τέτοιους είχε βέβαια, όχι μόνο τους καθαρά δικούς της, αλλά και εκεί που και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ έβαζαν πλάτη στο να υλοποιηθούν οι “κεντρικές πολιτικές της κυβέρνησης”, όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης.
Το ίδιο θα συνεχίσουν να κάνουν και τώρα. Τέτοιους έχουν ανάγκη οι μεγαλοεπιχειρηματίες για τα σχέδιά τους και τους βρίσκουν σε όλα τα ψηφοδέλτια: Και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.
Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Κων. Στεργίου, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου Κ. Γαργάλας, Θέμης Σγάρας, Αντώνης Κούρτης. Θανάσης Βογιατζής και ο τοπικός σύμβουλος Ν. Ιωνίας Στέλιος Γαϊτανίδης.