Την Παρασκευή στην Αργαλαστή η κεντρική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Κ. Χαλέβα

Αύριο Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική  ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Νοτίου Πηλίου Κώστα Χαλέβα, στην πλατεία της Αργαλαστής. Στην τελική ευθεία των κρίσιμων δημοτικών εκλογών της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023, ο κ. Χαλέβας θα αναφερθεί στις κρίσιμες στιγμές που διανύει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, ειδικά μετά τις καταστροφές από την έντονη κακοκαιρία, επισημαίνοντας πως δεν επιδέχονται πειραματισμοί από ανθρώπους που δεν έχουν επιστημονική, πολιτική και τεχνοκρατική γνώση για έναν σωστό χωροταξικό, πολεοδομικό και περιβαλλοντικό σχεδιασμό.

Ο κ. Χαλέβας απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες του Δήμου Νοτίου Πηλίου να παραβρεθούν στην κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΛΙΟ», επισημαίνοντας:
“Σας καλώ να συζητήσουμε για όλα όσα μας ενώνουν, να συμπορευτούμε για το καλό του τόπου, να σφραγίσουμε τη νίκη του συνδυασμού στις επικείμενες εκλογές.
– Με κοινωνική διαβούλευση, με προγραμματισμό, με μελέτη κι όραμα για το μέλλον για τον τόπο που μας αξίζει.
– Με στοχευμένη προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας
– Με διαφάνεια, ήθος και νοικοκυριό για το Δήμο που μας αξίζει
– Με διάθεση προσφοράς, με συνεργασία και με δουλειά σε όλους τους τομείς.
Για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου που μας αξίζει, θέλουμε και μπορούμε.
Έλα κι εσύ στην προσπάθειά μας, στήριξε με όλες σου τις δυνάμεις την αλλαγή στον τόπο σου: το οφείλεις στο μέλλον αυτού του τόπου!!!
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΛΙΟ
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΛΕΒΑ, ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ!!