Φαρ ουεστ ο Βόλος – Πυροβολισμοί σε club και ξυλοδαρμοί έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο!

Σε φαρ ουεστ μετατράπηκε τα ξημερώματα της Κυριακής το κέντρο του Βόλου. Ένας 27χρονος και ένας φίλος του, μετά από «γύρα» σε δυο κλαμπ του Βόλου όπου δεν τους επιτράπηκε η είσοδος γιατί ήταν μεθυσμένοι, κατέληξαν στο Dior, στην οδό Ιάσονος. Μέσα στο μαγαζί προκάλεσαν επεισόδια και οι υπάλληλοι τους έβγαλαν έξω… σηκωτούς.
Λίγη ώρα αργότερα στις 4.30 το πρωί, μια μερσεντές με τους δύο μεθυσμένους νεαρούς περνάει με ταχύτητα έξω από το Club και πέφτουν πυροβολισμοί. Επικράτησε πανικός καθώς έξω από το μαγαζί, την ώρα που το αυτοκίνητο διέσχιζε την Ιάσονος, βρίσκονταν εργαζόμενοι και νεαροί πελάτες. Όλοι έπεσαν κάτω και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος με το δικό του αυτοκίνητο και εργαζόμενοι με μηχανές, άρχισαν να κυνηγούν τον οδηγό της μερσεντές που ακολουθούσε πορεία προς την Νέα Ιωνία. Το αυτοκίνητο σταματά έξω από την αστυνομική διεύθυνση και ο συνοδηγός προλαβαίνει και μπαίνει στον προαύλιο χώρο του μεγάρου. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ και οι εργαζόμενοί του, κυκλώνουν τον 27χρονο που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, τον βγάζουν έξω και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του φρουρού, ενώ κάθε κίνηση κατέγραφαν οι κάμερες του αστυνομικού μεγάρου. Αμέσως συνελήφθησαν, αφού πρώτα προκάλεσαν ένα κάταγμα στο πρόσωπο και ένα τραύμα στο μάτι του 27χρονου με το όπλο.

Χθες ασκήθηκε δίωξη εναντίον 7 ατόμων, δηλαδή του ιδιοκτήτη και των εργαζόμενων του στο μπαρ, για βαριά σκοπούμενη βλάβη και αποφασίστηκε η κράτησή τους μέχρι την Πέμπτη, οπότε και ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν. Η δίωξη είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Δίωξη για άσκοπους πυροβολισμούς ασκήθηκε στον συνεργό του 27χρονου με το όπλο κρότου που προκάλεσε πανικό στο κέντρο της πόλης, ενώ δίωξη θα ασκηθεί και στον νοσηλευόμενο 27χρονο.