Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις: Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 1-2

Το ματς ξεκίνησε με με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους. Η ομάδα της Νίκης είχε την κατοχή ψάχνοντας την ευκαιρία να απειλήσει. Αυτό έγινε στο 32′ όταν ο Πολίτης γέμισε στην περιοχή κι ο Κάσσος έκανε την προβολή, με τον Σουλούκο να πέφτει και σώζει το 1-0 οριακά. Στο 37′ ένα γύρισμα του Στίνα κατέληξε στην αγκαλιά του Γκαραβέλη μετά την κόντρα στον Κάσσο. Έτσι πέρασε το πρώτο μέρος χωρίς να υπάρχει σκορ.
Στο β’ μέρος και μόλις στο 48′, από εκτέλεση κόρνερ ο Φατάι έκανε την προβολή από το γύρισμα του Ηλιάδη δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.
Η Νίκη, όμως, ήταν αυτή που πίεσε αμέσως για την ισοφάριση κι αυτό έγινε στο 64′.
Ο Κυριακίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Στίκας πήρε την πρώτη κεφαλιά κι ο Πέττας με εντυπωσιακό ψαλιδάκι στο δευτερο δοκάρι εκανε το 1-1. Στο 83′ και πάλι ο Πέττας πήγε να απειλήσει για το προβάδισμα στη ΝΙΚΗ. Στο 94′ σε… νεκρό χρόνο ο Νίνο με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Η σύνθεση της ομάδας μας: Γκαραβέλης, Κάσσος (51′ Τοπαλίδης), Ανδρέου, Στίκας, Αναστασίου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης (46′ Λίταινας) Παναγιωτίδης, Πολίτης (62′ Κρητικός), Μιράντα, Πέττας (85′ Μακατσάρια)