Συνεχίζονται τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Βόλο

Με προγράμματα που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών συνεχίζονται οι “Γιορτές στο Μουσείο” Φυσικής Ιστορίας του Βόλου.

Αύριο θα διεξαχθεί το πρόγραμμα “Μικροί Παλαιοντολόγοι” όπου τα παιδιά θα μάθουν για την εξέλιξη των ζώων στον Ελλαδικό χώρο, για τους οργανισμούς που εξαφανίστηκαν και θα αγγίξουν πραγματικά απολιθώματα ζώων, όπως ύαινες, άλογα και μαμούθ.

Την Τετάρτη έχει σειρά το “Ανακαλύψτε τους Δεινόσαυρους όπου τα παιδιά θα μάθουν τα πάντα γύρω από τα μεγαλύτερα ζώα που έζησαν στον πλανήτη ενώ την Πέμπτη θα γνωρίσουν τους ημιπολύτιμους λίθους και τα ορυκτά, τόσο αυτά που χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητα όσο και αυτά που είναι σπάνια ενώ θα φτιάξουν και το δικό τους κόσμημα από ημιπολύτιμους λίθους και κρυστάλλους στο πρόγραμμα “Ημιπολύτιμοι λίθοι και κόσμημα”.

Την Παρασκευή, μέσα από το πρόγραμμα “Μικροί Σπηλαιολόγοι” τα παιδιά θα γνωρίσουν τα σπήλαια, τη δημιουργία τους και το πώς επηρέασαν την ανθρώπινη ζωή και δραστηριότητα με ένα διαδραστικό παιχνίδι όπου θα δουν πώς γίνεται η εξερεύνηση των σπηλαίων.

Κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 90 λεπτά. Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα 24210 36555 & 6973034810.