Δωρεάν χριστουγεννιάτικα βιβλία σε τρία Δημοτικά σχολεία από τον “Εσταυρωμένο”

Συνολικά 150 αντίτυπα του Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού “Ο ΤΟΝΤΥ ο μέγας οδηγός”, της δασκάλας Σταυρούλας Δημητριάδη, και εξήντα (60) dvd με το ντοκιμαντέρ “ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ”, δώρισε σε τρία Δημοτικά σχολεία της πόλη ο “Εσταυρωμένος”.

Συγκεκριμένα, τα βιβλία προσφέρθηκαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου και στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας.

Σημειώνεται ότι ο “Εσταυρωμένος” έχει να παρουσιάσει μια ενδιαφέρουσα εκδοτική δημιουργία. Πρόκειται για βιβλία, ένα περιοδικό (που απευθύνεται σε ελληνομαθείς φυλακισμένους), πολλά dvd- ντοκιμαντέρ & τρία cd με τραγούδια, την παράκληση στον Άγιο Λουκά και το κείμενο της Καινής Διαθήκης.

Τα τρία βιβλία (Τα λόγια της στεριάς και της θάλασσας, Ο …”πειρατής” με την κόκκινη βαρκούλα και Ο ΤΟΝΤΥ ο μέγας οδηγός), απευθύνονται σε παιδιά. Ένας σημαντικός αριθμός διανεμήθηκε δωρεάν, όπως σε σχολεία, σε φυλακές, σε μοναστήρια και σε κληρικούς πολλών Μητροπόλεων.

Τις εκδόσεις μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τις βρουν στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου και στο Γραφείο του Συλλόγου, στον Βόλο (Κ. Καρτάλη 152)