Συστρατεύεται με τον Νίκο Παπαπέτρο ο Δημ. Καντόλας – “Για να γυρίσει ο Βόλος στους Βολιώτες”

Σε σύμπραξη με τον Νίκο Παπαπέτρο για τον Δήμο Βόλου, προχωρά ο συνδυασμός του Δημήτρη Καντόλα, “για να γυρίσει ο Βόλος στους Βολιώτες”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης του πρώην δημάρχου Αισωνίας. Ο κ. Καντόλας καταγγέλλει τον Αχ. Μπέο ότι εγκαθίδρυσε στην πόλη ένα επικίνδυνο, αλαζονικό και σαθρό συστηματάκι εξουσίας και διαμηνύει ότι “δεν θα αφήσουμε τη «γάγγραινα» να εξαπλωθεί κι άλλο”.

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων θα δοθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο συνδυασμό του κ. Παπαπέτρου εκ μέρους του κ. Καντόλα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο συνδυασμός Βόλος – Η Πόλη ΜΑΣ με επικεφαλής το Δημήτρη Καντόλα και όσοι τον απαρτίζουμε, γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή, ποιον έχουμε απέναντι. Ο ενικός αριθμός μόνο τυχαίος δεν είναι! Έναν άνθρωπο, που μεταχειρίζεται τη θέση που ο Βολιώτης του εμπιστεύθηκε, για να κινεί τα νήματα της οικονομικής ζωής της πόλης και δε διστάζει να χρησιμοποιεί το αξίωμά του, για να κάνει το Βόλο , πόλη του. Δική Του! Εμείς, λοιπόν και όσοι συμφωνούν μαζί μας, την πόλη αυτή δεν τη χαρίζουμε σε κανέναν! Ο Βόλος, ολόκληρη η πόλη, πρέπει να αναπνεύσει αρχικά ΕΛΕΥΘΕΡΑ! Και ελεύθερη και ανεπηρέαστη από το ΦΟΒΟ που της έχει επιβληθεί, για το πόσο μπορεί να κοστίσει αυτή η ελευθερία έκφρασης και δράσης σε κάθε Βολιώτη, στη δουλειά του, στην οικογένεια και τους οικείους του, στην ομάδα ή το σύλλογο, που ανήκει ή οπουδήποτε αλλού, να ζητήσει όσα δικαιούται και μέχρι σήμερα παρακαλεί σα χάρη να γίνουν! Ο δήμαρχος πάλι, γνωρίζει και εφαρμόζει πολύ καλά την αρχή «διαίρει και βασίλευε». Για κακή του τύχη, όμως, γνωρίζουμε και εμείς πια πολύ καλά το δήμαρχο! Και συμβαίνει να μη μας ενδιέφεραν ποτέ ως αυτοσκοπός τα αξιώματα, όπως με πράξεις έχουμε αποδείξει. Αντιλαμβανόμενοι, λοιπόν, πως ο δήμαρχος έχει περάσει τα τείχη της πόλης και βρίσκεται πλέον ανοχύρωτη, δεν έχουμε την πολυτέλεια να κυνηγάμε φαντάσματα και νικημένους από χρόνια «εχθρούς», για να του χαρίσουμε έναν εύκολο αντίπαλο! Δε θα επιτρέψουμε να τρομάξει τους Βολιώτες με το «μπαμπούλα»! Δε θα αφήσουμε τη «γάγγραινα» να εξαπλωθεί κι άλλο!

Προχωρούμε , λοιπόν , σε σύμπραξη του συνδυασμού μας με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΟ» και ενώνουμε τη φωνή και τις δυνάμεις μας με το Νίκο Παπαπέτρο, για να γυρίσει ο Βόλος στους Βολιώτες! Να φύγει αυτό το επικίνδυνο – όπως περίτρανα αποδείχθηκε και βιώθηκε, μετά τα πρόσφατα γεγονότα – αλαζονικό και σαθρό συστηματάκι εξουσίας, που τους έχει επιβληθεί ετσιθελικά από το δήμαρχό τους και να πάει «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» κι από εκεί πια κι όχι από τα δημοτικά ταμεία, να επιβιώσει! Παίρνουμε την πόλη μας πίσω! Οι εκλογές, άλλωστε, γι΄αυτό το λόγο γίνονται΄ για να επιστρέφεται η εξουσία στους δημότες, από όποιον αποδεικνύεται λίγος για να τη διαχειριστεί ή – στην περίπτωση του δημάρχου μας- ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ!
Σημείωση: Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων μας θα δοθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο συνδυασμό του κ. Παπαπέτρου και το σύνολο όσων εξ΄ημών θα μετάσχουμε στον ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό του συνδυασμό θα παρουσιαστεί σε κοινή, ανοιχτή εκδήλωση, ο χρόνος της οποίας θα συναποφασιστεί.