Austrian Boys για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

Οι Austrian Boys έστειλαν το ακόλουθο μήνυμα σχετικά με την τραγική δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη από χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια:

Καλό ταξίδι Μιχάλη!!

Άλλος ένας νέος που χάνει την ζωή του για το τίποτα . Γιατί πολύ απλά υποστήριζε την ομάδα του, γιατί ήταν ΑΕΚ και βρέθηκε στην Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο του την λάθος ώρα , την λάθος στιγμή. Δίπλα στο σπίτι του. Άλλη μια μάνα και ένας πατέρας που παίρνουν παγωμένο το σώμα του παιδιού τους. Γιατί φορούσε το κασκόλ της ομάδας του και βρέθηκε απέναντι σε “καφρους” που για να πάρουν δημοσιότητα στις ιντερνετικές σελίδες κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για λίγη δημοσιότητα.

Η αγάπη και το πάθος για την ομάδα του καθενός είναι κάτι μοναδικό που δεν θα το καταλάβει ποτέ κανένας και δεν θα σταματήσει να υπάρχει ποτέ.. Το ποδόσφαιρο και το πέταλο είναι γιορτή , που φωνάζεις από χαρά με τα φιλαράκια σου, που λυπάσαι σε μια πίκρα και τρέχουν τα δάκρυα από τα μάτια και σε παρηγορεί ο κολλητός σου δίπλα, που πίνεις τις μπυριτσες σου μαζί με τα αδέρφια σου.. Δεν είναι μαχαίρια και καδρόνια με σκοπό να αφαιρέσεις την ζωή κάποιου …

Δυστυχώς η κατάσταση δεν διορθώνεται ούτε με μπλουζάκια , ούτε με πανό, ούτε με συνθήματα!!
Αυτό που λείπει είναι η παιδεία σε μια χώρα που κοιμάται με τα τσαρούχια…

Καλό ταξίδι παλικαρε!!
Συλλυπητήρια στην οικογένεια σου…
Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ.

Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει..