Υποψήφιος με τον Νίκο Παπαπέτρο και ο Μάκης Τσάμης 

Ο πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Μάκης Τσάμης θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό “Συμμαχία για τον Βόλο”, με επικεφαλής τον Νίκο Παπαπέτρο. Την υποψηφιότητα του κ. Τσάμη ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο κ. Παπαπέτρος, σημειώνοντας ότι ένας διακεκριμένος συμπολίτης συστρατεύεται στη μεγάλη κοινωνική συμμαχία για την αλλαγή στον Δήμο, με περγαμηνές από τις θητείες του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δείτε την ανάρτηση:

Σε ένα ψηφοδέλτιο που καθρεπτίζει τις δημιουργικές και μαχόμενες δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας, δεν θα μπορούσε να λείψει ο ιατρός Ευθυμιος (Μάκης) Τσάμης.
Ένας διακεκριμένος συμπολίτης συστρατεύεται στη μεγάλη κοινωνική συμμαχία για την αλλαγή στον Δήμο, με περγαμηνές από τις θητείες του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Με πρωταγωνιστικό ρόλο και μεγάλη αποτελεσματικότητα από τη θέση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας στους αγώνες για την προστασία του Περιβάλλοντος, του Δημόσιου Χώρου και της Δημόσιας Υγείας.
Σε σταθερό μέτωπο απέναντι στην κατάλυση του Πολιτισμού και της Δημοκρατίας από ένα ακραία ιδιοτελές και αυταρχικό καθεστώς που επί δέκα σχεδόν χρόνια κρατάει την πόλη μας σε ομηρία.
Καλωσορίζω τον Ευθύμιο Τσάμη στη «Συμμαχία για τον Βόλο» και στον δύσκολο, αλλά νικηφόρο εκλογικό αγώνα που όλοι μαζί θα δώσουμε για μια πόλη-πρότυπο και με ισχυρές κοινότητες, με την κοινωνία ενωμένη, με σεβασμό στην αξιοπρέπεια όλων των πολιτών, με χρηστή διαχείριση, με διαφάνεια, με λογοδοσία και δημοκρατία.