Κολυνδρίνη: “Τα έργα “αντέξανε”, τα στοιχεία είναι αδιάψευστα” -Φωτογραφικό υλικό μετά την πλημμύρα

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη , παρουσιάζει σήμερα στοιχεία από κάθε έργο ξεχωριστά που υλοποίησε η Περιφερειακή Ενότητα στο Νομό και δηλώνει ότι από καμία υποδομή δεν έφυγε ούτε πέτρα από την θεομηνία που έπληξε την Μαγνησία. Σε όλους εκείνους που την καλούν να στείλει στον εισαγγελέα εργολάβους απαντά πως δεν θα γίνει κυνηγός κεφαλών και δεν θα στείλει στον εισαγγελέα κανέναν επαγγελματία που τα έργα που παρέδωσε έμεινα άθικτα. Η ίδια παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό των έργων μετά την πλημμύρα, σε όλο τον Νομό.

Η δήλωσή της

“Κάθε έργο, κάθε πέτρα που βάλαμε στο Νομό άντεξε στη θεομηνία. Ακόμα και η γέφυρα στις Ασπρες Πεταλούδες, που κάποιοι λοιδορούν- και η οποία κατασκευάστηκε αποκλειστικά με τις ευρωπαϊκές  προδιαγραφές και εγκεκριμένη μελέτη- βλέπουν όλοι οτι άντεξε αν και παραδόθηκε πρόσφατα και δεν έχει στεγνώσει ακόμα ούτε το τσιμέντο.

Το νερό “γύρισε” στο Νέο Δέλτα από τον πελώριο όγκο του νερού που δεν είχε προηγούμενο και πλημμύρισε μέχρι και την οδό Λαρίσης, διαλύοντας τα πάντα στο πέρασμα του. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τους ανθρώπους . Όλους . Κανείς δεν θα μείνει πίσω . Εγώ όμως κρεμάλες δεν θα στήσω για όσους επαγγελματίες κατασκεύασαν ανθεκτικά έργα. Δεν θα γίνω κυνηγός κεφαλών. Αυτό είναι έργο της δικαιοσύνης,  όπου αυτό κριθεί! Παραθέτω μερικά από τα έργα που κατασκευάσαμε, προστάτεψαν περιοχές και άντεξαν στην μεγαλύτερη πλημμύρα που ζήσαμε στον βίο μας.