Αυτό είναι το σπίτι «κολαστήριο» στον Βόλο που κρατούσε κλειδωμένες την σύζυγο και τη κόρη του ο 28χρονος

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου θα απολογηθεί, μετά από προθεσμία που πήρε, ο 28χρονος, ο οποίος συνελήφθη στον Βόλο για ενδοοικογενειακή βία, όπως κατέγραψε το ρεπορτάζ των Γεγονότων. Ο 28χρονος κρατείται, ενώ αντιμετωπίζει δίωξη σε κακουργηματικό βαθμό για παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη, πράξη που, σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα, ισούται με βαριά σωματική βλάβη. Η 22χρονη σύζυγός του και η δύο ετών κόρη τους έχουν μεταφερθεί σε προστατευόμενο χώρο, έτσι ώστε να είναι ασφαλείς.

Τι αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ
Το ζευγάρι, με καταγωγή από την Αλβανία, ήρθε στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια. O 28χρονος είχε κλειδαμπαρωμένες μέσα στο σπίτι τόσο τη γυναίκα όσο και την κόρη του.

Τα αλβανικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του 28χρονου που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ο συλληφθέντας κακοποιούσε και το παιδί.

Μάλιστα, τονίζεται ότι κανένας γιατρός δεν είχε δει το δίχρονο παιδί, όπως θα ήταν το συνηθισμένο, ειδικά σε τόσο νεαρή ηλικία.

Το σπίτι «κολαστήριο»
Κλειδαμπαρωμένο ήταν το σπίτι όπου φαίνεται ότι μητέρα και κόρη μαρτυρούσαν στα χέρια του 28χρονου. Η 22χρονη μητέρα δεν έβγαινε σχεδόν καθόλου από το σπίτι, ενώ οι γείτονες δεν είχαν δει ποτέ το παιδί. Το MEGA παρουσίασε εικόνες από το σπίτι «κολαστήριο».

mega