“Συμμαχία” Αλλαγής στον Βόλο με νέους, δυναμικούς ανθρώπους

Η φωνή των πολιτών ποτέ δεν ήταν τόσο έντονη στην πόλη, που απαιτεί αλλαγή. Νέοι άνθρωποι, με δυναμισμό, που αφιέρωσαν την ζωή τους στην γνώση και είναι έτοιμοι να προσφέρουν στο σύνολο.

Σε μια νέα δημοκρατική, πολυφωνική αλλά και ενωμένη Συμμαχία πολιτών με νέες ιδέες και ουσιαστικές προτάσεις , συμμετέχει και ο Ανδρέας Πολυχρόνης.

Είναι απόφοιτος του τμήματος πολιτικών επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,  στους τομείς της πολιτικής και των οικονομικών στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Πόλεμος, πολιτική ιστορία και στρατηγικές σπουδές.
Είναι  συνιδρυτής και πρόεδρος από το 2021, του “Βούλευσις”  (ομάδα νέων), η οποία διοργάνωσε και την πρώτη προσομοίωση δημοτικού συμβουλίου στον Βόλο για νέους και φοιτητές , το 2019. Εργάζεται στην πόλη του Βόλου από το 2022 στον τομέα του affiliate marketing και ως Political and Social media consult. Ο ίδιος δηλώνει, πως ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Νίκος Παπαπέτρος  κατάφερε να εκφράσει μια εναλλακτική πρόταση ευθύνης και δημοκρατίας για την πρόοδο και την ανάπτυξη στο Δήμο Βόλου, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν  μια αληθινά δημοκρατική , φερέγγυα και αποτελεσματική διακυβέρνηση.