Πωλίνα Γκιωνάκη για Ανδρέα Μικρούτσικο: Ήταν πρόστυχο αυτό που είπε για τον πατέρα μου

Η Πωλίνα Γκιωνάκη έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στην ένταση που είχε με τον Ανδρέα Μικρούτσικου.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» και αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που είχε με τον παρουσιαστή.

«Πριν πάω καλεσμένη στην εκπομπή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε κάνει ένα πολύ άσχημο σχόλιο για τον πατέρα μου. Αυτό που έκανε το θεωρώ βία, λεκτική και ψυχολογική σε μια ολόκληρη οικογένεια, για κάτι που έκανε ο πατέρας μου, ο οποίος έχει
“φύγει” από τη ζωή. Ο κύριος Μικρούτσικος μεσουρανούσε στην τηλεόραση την εποχή που ο πατέρας μου ήταν στη ζωή. Γιατί δεν έβγαλε την εμπάθειά του στον ίδιο τον πατέρα μου και τη βγάζει σε μένα;», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης: «Γιατί δεν φώναξε τον Γιάννη Γκιωνάκη σε μια από τις εκπομπές του να του κάνει σκληρές ερωτήσεις και να του μιλήσει όπως μίλησε σε εμένα; Γιατί; Επειδή είμαι γυναίκα; Επειδή δεν έχω τη δύναμη που είχε ο πατέρας μου; Ήταν πρόστυχο αυτό που είπε. Δεν είπε όνομα. Είπε “τη μάνα ενός παιδιού”. Δεν είναι σωστή η λέξη, την ερωμένη του έπρεπε να πει. Ήταν ερωμένη του, ήταν μια γυναίκα που είχε σχέση με έναν άντρα παντρεμένο με δύο παιδιά, η οποία είναι στη ζωή και μπορεί να την καλέσει στην εκπομπή του».

Τέλος, ρωτήθηκε για την ομοφυλοφιλία και δήλωσε: «Δεν είμαι ομοφοβική, φέτος παίζω σε ένα έργο που μια γυναίκα είναι ερωτευμένη με μια άλλη γυναίκα. Είναι φασιστικό να λες τη γνώμη σου και να θυμώνουν μαζί σου».
Πηγή: protothema.gr