“Πάγωσε” την οικογένεια της Νίκης Βόλου η απώλεια της 30χρονης Ιωάννας

Βαρύ το πένθος στην οικογένεια του αρχηγού της Νίκης Βόλου Παύλου Κυριακίδη, ο οποίος έχασε τη σύζυγό του Ιωάννα Λυκοτραφίτη, σε ηλικία μόλις 30 ετών. Η άτυχη γυναίκα νικήθηκε από τον καρκίνο και η κηδεία της έγινε χθες το μεσημέρι στον Αγιο Νικόλαο Κρόκου Κοζάνης.

«Είσαι ο δικός μου ήρωας»
Σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αρχηγός της Νίκης Βόλου, Παύλος Κυριακίδης, έγραψε: «Ο άγγελός μου στη γη από σήμερα πλέον είναι άγγελός μου στον ουρανό. Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλό παράδεισο. Αναπαύθηκε η ψυχούλα σου και πλέον δεν θα πονάς άλλο.

Στεναχωριέμαι για όλα αυτά που δεν προλάβαμε να ζήσουμε, αλλά σε ευχαριστώ για όλα έζησα δίπλα σου. Είσαι ο δικός μου ήρωας».

Συλλυπητήρια μηνύματα
Ερασιτεχνική Νίκη:
«Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” συντετριμμένοι εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Παύλο Κυριακίδη για τον θάνατο της συζύγου του.
Τέτοιες στιγμές τα λόγια είναι φτωχά… Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και στους οικείους».

Blue Club: «Η μεγάλη θλίψη είναι σιωπηλή. Δεν μπορούμε να βρούμε λόγια παρηγοριάς για τον ποδοσφαιριστή μας Παύλο Κυριακίδη, για την απώλεια της συζύγου τού. Μόνο μια ευχή. Ο θεός να του δίνει δύναμη για να αντέξει την πικρή δοκιμασία. Αδερφέ Παύλο, το μόνο πού μπορούμε να σού προσφέρουμε είναι την αμέριστη συμπαράσταση μας. Η σκέψη μας είναι κοντά σου».

Blue Angels: «Η οικογένεια μας σήμερα θρηνεί. Η Ιωάννα, η σύζυγος του Παύλου Κυριακίδη, έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων.

Είμαστε ΟΛΟΙ συγκλονισμένοι. Αρχηγέ μας τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουμε την οδύνη που νιώθουμε. Είμαστε όλοι δίπλα σου. Καλό ταξίδι Ιωάννα…».

Οι Βετεράνοι: «Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ εκφράζει την οδύνη του, για τον θάνατο της συζύγου του αρχηγού της ομάδας, Παύλου Κυριακίδη».

Ολυμπιακός Βόλου: Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου FC 1937 εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή και αρχηγό της Νίκης Βόλου Παύλο Κυριακίδη, για τον άδικο χαμό της συζύγου του. Καλό ταξίδι Ιωάννα..

Super League 2: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος της Super League 2 Πέτρος Μαρτσούκος εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον αρχηγό της Νίκης Βόλου, Παύλο Κυριακίδη για τον αδόκητο χαμό της συζύγου του Ιωάννας. Καλό ταξίδι στο φως!».

ΠΑΕ Μακεδονικός: «Η οικογένεια του Μακεδονικού εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή και αρχηγό της Νίκης Βόλου, Παύλο Κυριακίδη, για τον άδικο και πικρό χαμό της αγαπημένης του συζύγου. Στεκόμαστε ενεργά και με τις σκέψεις μας στο πλευρό του. Η ζωή είναι σημαντικότερη από το ποδόσφαιρο, που απλώς αποτελεί ένα ευχάριστο κομμάτι της. Κουράγιο Παύλο».