Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία – Ερωτηματικά για τη στάση αστυνομικού

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους όταν μια 28χρονη μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 39χρονο πρώην σύντροφο της και ενώ η ίδια είχε καταφύγει στην αστυνομία φοβούμενη.

To ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2020 και η κοπέλα τότε είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για βιαιοπραγία και βιασμό ενώ επιπλέον είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα. Το Σάββατο, επιστρέφοντας από διασκέδαση στο σπίτι της μαζί με έναν φίλο της, φάνηκε πως είδε πρώην σύντροφό της να την περιμένει γι’ αυτό και πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Της επιτέθηκε μπροστά στους αστυνομικούς
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN η γυναίκα ένιωσε απειλή αφού είδε τον δράστη κάτω από το σπίτι της και έτσι έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων προκειμένου να ζητήσει βοήθεια. Η ίδια μάλιστα είχε ζητήσει από τους αστυνομικούς να τη μεταφέρουν σπίτι της με περιπολικό, καθώς φοβόταν για τη ζωή της και κατά την έξοδό της από το ΑΤ ο δράστης την πλησίασε και τη μαχαίρωσε θανάσιμα.

Σε ό,τι αφορά την παρουσία αστυνομικών στο σημείο, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπήρχε αστυνομικό στο φυλάκιο του τμήματος, ενώ ο δράστης φέρεται να της επιτέθηκε μπροστά στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και στον φίλο της που την είχε συνοδεύσει προκειμένου να κάνει την καταγγελία.

Την ίδια ώρα, μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι κινήσεις του γυναικοκτόνου ήταν γρήγορες και έτσι οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και να προλάβουν την επίθεση σε βάρος της.

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη γυναικοκτονία
Βίντεο – ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», δείχνει τις στιγμές λίγα λεπτά μετά το φονικό και μαρτυρά ότι η δολοφονία έγινε μπροστά σχεδόν στο φυλάκιο του ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Διατάχθηκε ΕΔΕ
Σημειώνεται ότι διατάχθηκε ΕΔΕ από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντής Αττικής με αφορμή τα όσα έγιναν ή πιθανώς δεν έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Μάλιστα, σοκάρει η λεπτομέρεια που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ότι η 28χρονη είχε καλέσει το 100 την ώρα που της επιτέθηκε ο 39χρονος και στο κέντρο της Άμεσης Δράσης άκουγαν τα ουρλιαχτά της.

Το χρονικό
Σημειώνεται ότι η 28χρονη είδε χθες βράδυ τον 39χρονο πρώην σύντροφο της και δράστη έξω από το σπίτι της. Αμέσως πήγε με έναν φίλο της στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Ανάργυρων για να τον καταγγείλει. Φεύγοντας ο 39χρονος που της είστε στήσει καρτέρι, της επιτέθηκε και τη μαχαίρωσε θανάσιμα κατά την έξοδό της από το αστυνομικό τμήμα, μπροστά στα μάτια του φίλου της και των αστυνομικών.

Η γυναίκα άρχισε να τρέχει ενώ ο φίλος της ούρλιαζε ζητώντας βοήθεια. Σε εκείνο το σημείο ο δράστης αυτομαχαιρώθηκε.
Πηγή: ethnos.gr