Άφαντος ο δράστης του φονικού στη Νέα Ιωνία με θύμα μια 75χρονη

Δεν έχει συλληφθεί μέχρι στιγμής ο δολοφόνος της 75χρονης Ευθαλίας Αβραμίδου-Αλεξούλη, που βρέθηκε νεκρή χθες στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στη Νέα Ιωνία.

Η αστυνομία προχώρησε άμεσα στην ταυτοποίηση του δράστη του, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, που πολλές φορές έχει βρεθεί στο κατώφλι της φυλακής. Πρόκειται για τον Θ.Μ., βαφτισιμιό της 75χρονης γυναίκας, που έχει παρελθόν για προστασία σε μαγαζιά και «μπραβιλίκια».

Πρόσωπο κλειδί σύμφωνα με πληροφορίες είναι η σύζυγος του δολοφόνου που βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την αστυνομία. Η ίδια φέρεται να κατάλαβε αμέσως τι συνέβη γιατί με την εξαφάνιση της 75χρονης την Πέμπτη υπήρξε ταυτόχρονη εξαφάνιση και του συζύγου της. Συνεργάστηκε με την αστυνομία όπως το ίδιο φέρεται να έπραξε και ο αδελφός του.

Η αστυνομία που τον αναζητά ερευνά την εμπλοκή του με ναρκωτικά, ενώ εκτιμάται πως ο καυγάς μεταξύ τους ξέσπασε γιατί εκείνη δεν του έδινε χρήματα και το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

Η 75χρονη είχε χάσει πριν επτά χρόνια τον γιό της από ναρκωτικά και την ημέρα που εξαφανίστηκε πήγε να επισκεφθεί το σπίτι που βρέθηκε νεκρό το παιδί της. Καθάρισε , μίλησε με τις γειτόνισσες και έκτοτε εξαφανίστηκε. Η δολοφονημένη Ευθαλία Αβραμίδου-Αλεξούλη, που βρέθηκε νεκρή σήμερα στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην περιοχή Καζανάκι Νέας Ιωνίας, έχει έναν 50χρονο γιο με κινητικά προβλήματα που θα αναλάβει η αδελφή της.