Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη στο Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου

Στο πλαίσιο των συνεχών επαφών με τους φορείς της Μαγνησίας που έχει η τέως υφυπουργός και εκ νέου υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επισκέφθηκε αυτή τη φορά το Αστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Ευαγγελινό.
Καταρχήν η κ. Χρυσοβελώνη συζήτησε με τον Πρόεδρο για την δύσκολη περίοδο που πέρασε το Αστικό ΚΤΕΛ λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε ο κορωνοϊός. Οι συγκοινωνίες ήταν ένας από τους κλάδους που συνέχισαν το έργο τους καθ’ όλη την διάρκεια της καραντίνας έχοντας ζημία της τάξης του 90% .
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ευαγγελινός τόνισε ότι μια σημαντική εξέλιξη της τάξεως του 95%, είναι ο εκσυγχρονισμός της τηλεματικής και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ενέργειες που θεσπίστηκαν επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ένα μικρό μέρος που μένει να ολοκληρωθεί είναι η χρήση του app στο κινητό τηλέφωνο, όπου ο χρήστης θα μπορεί να εκδίδει απευθείας το εισιτήριο που επιθυμεί. Συνεχίζοντας ο κ. Ευαγγελινός αναφέρθηκε στο θέμα της συντήρησης των οχημάτων τα οποία όπως δήλωσε είναι σε άριστη κατάσταση. Επίσης έχει γίνει αίτημα να ενταχθεί στο ΠΔΕ, πρόγραμμα που θα αφορά τον εκσυγχρονισμό της αφετηρίας του Αστικού ΚΤΕΛ, το οποίο οδεύει σε φάση υλοποίησης. Ένα άλλο αίτημα επίσης είναι να δοθεί η δυνατότητα υπογραφής συμβάσεων ώστε να έχουν την δυνατότητα οι άνεργοι και οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών, της έκδοσης εισιτηρίου στο 50% της τιμής του, κάτι που ισχύει ήδη στον συγκοινωνιακό ιστό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αλλά όχι στην επαρχία.
Η κ. Χρυσοβελώνη ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την υποδοχή και την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ και εξήρε το έργο της διοίκησης αλλά και των εργαζόμενων για την άψογη εξυπηρέτηση των επιβατών στο πολεοδομικό συγκρότημα της Μαγνησίας.