Η καθημερινότητα στο επίκεντρο της συζήτησης του ΠΑΣΟΚ με κατοίκους του Αγ. Κωνσταντίνου

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας πραγματοποίησε περιοδεία  στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και του Νοσοκομείου. Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον Υποψήφιο Βουλευτή Μαγνησίας Δημήτρη Τσιμπανάκο, τη μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Ματίνα Πρίγκου και άλλα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του Κινήματος στη Μαγνησία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση τύπου που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή:

«Η συζήτηση με τους πολίτες υπήρξε εποικοδομητική και το κοινό σημείο ήταν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι στην καθημερινότητα τους. Η ακρίβεια και ο πληθωρισμός έχουν γονατίσει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

Ο φόβος για το μέλλον έχει κυριεύσει τις σκέψεις των πολιτών και πραγματικά επιθυμούν κάτι να αλλάξει. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής προσπαθεί με κάθε τρόπο να στείλει το μήνυμα της Αλλαγής και τον προγραμματικό του λόγο σε κάθε πολίτη, έναν προγραμματικό λόγο ρεαλιστικό, κοντά στις ανάγκες των πολλών και όχι των λίγων. Η εναλλακτική σοσιαλδημοκρατική πρόταση δίνει ρεαλιστική διέξοδο στους νέους, προστασία στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και αναπτυξιακή προοπτική για τη χώρα.

Στις 25 Ιούνη τους καλούμε να πάρουμε μαζί ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ και να φέρουμε την Ελπίδα και πάλι κοντά μας».