ΚΚΕ: Επανεκλέγουμε βουλευτή στη Μαγνησία

Η σημαντική άνοδος του ΚΚΕ στη Μαγνησία και η εκλογή βουλευτή είναι μήνυμα ελπίδας για κάθε λαϊκό άνθρωπο στο νομό μας.
Το ΚΚΕ έχει αποδείξει την αταλάντευτη στάση του για την υπεράσπιση των λαϊκών – εργατικών συμφερόντων. Σε δύσκολες συνθήκες, σε όλους τους καιρούς, ήταν μπροστά σε κάθε λαϊκό πρόβλημα σε όλο τον νομό, μέσα κι έξω από τη βουλή, κόντρα στην καταστολή και τις απαγορεύσεις που ζήσαμε τη τετραετία, καλώντας σε μαζικό και ανυποχώρητο αγώνα.
Αυτή η αγωνιστική στάση του ΚΚΕ, κόντρα στην κοινοβουλευτική συναίνεση (ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ) και στην κοινή αντιλαϊκή στρατηγική τους, ήταν που δυνάμωσε το εργατικό – λαϊκό κίνημα, την πρωτοπόρα δράση του λαού. Έδωσαν δύναμη και αισιοδοξία σε χιλιάδες λαϊκές οικογένειες, στη νεολαία, ανεξάρτητα αν επέλεξαν να ψηφίσουν το ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μάη.
Για αυτό και η επανεκλογή κομμουνιστή βουλευτή είναι δύναμη που θα κατατεθεί στον αγώνα και στη πάλη!
Που θα κάνει ακόμα πιο δυνατή τη φωνή:
 των εργαζομένων στις βιομηχανίες και τα πολυκαταστήματα απέναντι στην εργοδοσία και τα κόμματά της
 των υγειονομικών, των υπαλλήλων στους δήμους, των εργαζομένων σε όλες τις υπηρεσίες.
 των χιλιάδων εργαζομένων στον επισιτισμό και τουρισμό στην περιοχή μας ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που τους έχουν καταδικάσει
 των βιοπαλαιστών αγροτών, των δικαιωμάτων τους και των αγώνων τους
 των επαγγελματιών και συνταξιούχων που δίνουν μάχη επιβίωσης
 των γονιών και μαθητών που απαιτούν ασφαλή σχολικά κτίρια, σύγχρονες υποδομές για την άθληση και τον πολιτισμό
 των νησιωτών που δεν ανέχονται την κοροϊδία και την εγκατάλειψη που τους έχουν καταδικάσει
 των φοιτητών και των παιδιών των λαϊκών οικογενειών, της πάλης τους για το δικαίωμα στις σπουδές, στη σίτιση και στέγαση, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση των πανεπιστημίων και γενικότερα της εκπαίδευσης.
 των μεγάλων αγώνων της περιοχής μας για το περιβάλλον, ενάντια στα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και απέναντι στους πολιτικούς εκπροσώπους της καρκινογόνας καύσης σκουπιδιών και της καταστροφικής επένδυσης LNG στον Παγασητικό.
 της απαίτησης να φύγουν οι βάσεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ από το Στεφανοβίκειο και το Γεωργούλα, από όλη τη Μαγνησία.
Στις 25 Ιούνη, η αντιλαϊκή κυβέρνηση είναι δεδομένη, με πρόγραμμα γραμμένο από τα νέα μνημόνια του Ταμείου Ανάκαμψης και του Συμφώνου Σταθερότητας, από την αυστηρή δημοσιονομική πολιτική της ΕΕ που σημαίνει περικοπές και λιτότητα. Από το ενδεχόμενο νέας οικονομικής κρίσης αλλά και επικίνδυνων εξελίξεων στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία.
Αντιπολίτευση σε αυτά δεν μπορεί να είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε τα λεγόμενα «μικρά κόμματα», οι «χρήσιμες τσόντες» του αστικού πολιτικού συστήματος. Γιατί είναι δεσμευμένοι από τις επιταγές της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, των επιχειρηματικών ομίλων.
Αυτό που κρίνεται είναι πόσο πιο δυνατή θα είναι η λαϊκή – μαχητική αντιπολίτευση. Ώστε στις 26 Ιούνη, να δυναμώσει η πάλη και η διεκδίκηση για ότι σήμερα έχει ανάγκη ο λαός και η νεολαία.
Ο στόχος για επανεκλογή βουλευτή του ΚΚΕ στη Μαγνησία, πρέπει να γίνει υπόθεση κάθε προοδευτικού ανθρώπου. Για να δυναμώσει η φωνή του λαού της περιοχής μας και όχι των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Οι υποψήφιοι βουλευτές:
Μεταξάς Βασίλης
Αποστόλης Ριζόπουλος
Δημήτρης Τζουμάκης
Ιωάννα Παπαδημητρίου
Χρυσούλα Τασολάμπρου
Θοδωρής Γεωργαδάκης
Εύη Ταλαδιανού