Γιώργος Δασκαλάκης: Το μήνυμα στον πατέρα Λεόντιο για να τον εξομολογήσει

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής διαγνώστηκε πριν από αρκετό καιρό με καρκίνο και έκτοτε ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, έχοντας πάντα στο πλευρό του τη σύντροφό του, Μαρία Ντινόρη.

Ο ίδιος δημοσιοποίησε εξ αρχής το πρόβλημα υγείας του στα social media ενώ καθημερινά ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Στην τελευταία του ανάρτηση, δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τον πατέρα Λεόντιο, κάνοντας γνωστό ότι του έστειλε μήνυμα και του ζήτησε να τον επισκεφτεί για να εξομολογηθεί.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Καλησπέρα Αγάπες μου όμορφες! Έστειλα μήνυμα εχθές αργά τα ξημερώματα σε αυτόν τον Άγιο άνθρωπο όπως τον αποκαλώ… και του λέω… Ξέρω ότι δεν έχεις μέσο να έρθεις από το μοναστήρι του Αρταμίτη μας (70 χλμ.) αλλά βρες… Πρέπει να με εξομολογήσεις πάλι και να μου διαβάσεις την ευχή σου… έλα όποτε μπορείς… πρωί πρωί ήταν εδώ…

Να έχει κάθε ευλογία του ΘΕΟΥ όπως ο ίδιος τη μοιράζει με τη ψυχούλα του στους συνανθρώπους του…

Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας! ΑΜΗΝ»

Η ανάρτησή του

«Με παρέλαβαν σχεδόν νεκρό»

Πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Δασκαλάκης έκανε μία συγκλονιστική ανάρτηση. Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον βοηθούν, και συγκεκριμένα τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο.

Επίσης, μοιράστηκε τη δύσκολη πορεία που αντιμετώπισε και την πρόοδο που έχει σημειώσει η υγεία του εδώ και έναν χρόνο.

Έγραψε στην ανάρτησή του, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες: «Καλημέρα Αγάπες μου όμορφες και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!! Εδώ στα γνωστά… Με τρεις ανθρώπους όμως Δρ. Ψελλάκη το Γερμανό Δρ. Κώστα και την αγαπημένη μου προϊσταμένη που μαζί με όλο το νοσηλευτικό προσωπικό παρέλαβαν πέρυσι περίπου τέτοια εποχή από το ασθενοφόρο έναν σχεδόν νεκρό… Έδιναν μάχη μέρα και νύχτα επί μέρες να με κρατήσουν στη Ζωή… με τη τελική διάγνωση φυσικά του Καρκίνου… Αλλά χωρίς αυτούς δεν φτάναμε ούτε καν στο σημείο αυτό…

Για μένα είναι ήρωες του Νοσοκομείου της Ρόδου γιατί εργάζονται χωρίς να κοιτάνε το ρολόι και δίνουν τη ψυχή τους για τη ζωή των άλλων… Τους ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου που ανέχτηκαν εμένα το τρελό (χαχα)… Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας είπαμε σήμερα αλλά τουλάχιστον είμαστε στο σωστό μονοπάτι!!!! Θα νικήσεις μου είπαν αλλά ΥΠΟΜΟΝΗ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ».

in.gr