Βενέτης για Μπέο: Εκλέξατε κλόουν και βλέπετε το τσίρκο- “Ακέφαλη κότα” περιφερόταν στις φωτιές

Εργοστάσιο ανακύκλωσης / καμμένα πλαστικά / Βενέτης Χρήστος / Αχιλλέας Μπέος / gegonotanews

Ο Μπέος αμφισβήτησε σήμερα το γεγονός ότι ο γνωστός γυναικολόγος και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας είναι γιατρός καθώς από την πρώτη ώρα που  άρχισε η καταστροφή με την πυρκαγιά, ο κ. Βενέτης καταγράφει την απουσία της προετοιμασίας της δημοτικής αρχής για να προστατευθεί ο κόσμος από τον όλεθρο.  Ο κ. Βενέτης  απάντησε πως ο  πρώτος πολίτης του Βόλου άφησε τον κόσμο χωρίς νερό να χάνει περιουσίες και παρίστανε τον εθελοντή. Παίρνει θέση για τον Χρήστο Τριαντόπουλο και αναρωτιέται εάν η ΝΔ, της οποίας είναι στέλεχος, θα συνεχίσει να ταυτίζεται με τον Μπέο της χρυσαυγίτικης ρητορικής και νοοτροπίας.

Ειδικότερα, ο κ. Βενέτης δηλώνει:

Ο Βόλος χρειάζεται Δήμαρχο που να μπορεί να αντιμετωπίσει κρίσεις και να τις προλάβει . ΟΧΙ εθελοντή και απλό πολίτη όπως τραγικά ο ίδιος ομολογεί .
Για να παραστείς στο πεδίο πρέπει να κληθείς και να προσφέρεις βάσει σχεδίου και υπάρχει και θεσμικός τρόπος
Χωρίς σχέδιο παρουσία διαφόρων στο πεδίο φαντάζομαι να μπορεί να αντιλαμβάνεται ότι δημιουργεί περισσότερα προβλήματα καθότι μπορεί να παρεμποδίζουν πχ την ταχεία κίνηση πυροσβεστικών οχημάτων ασθενοφόρων την ρίψη νερού από εναέρια μέσα κλπ και δυστυχώς σχέδιο δεν υπήρχε.
Εκ του αποτελέσματος απέτυχε τραγικά και αυτό δεν αλλάζει με τις παραστάσεις χαμηλού επιπέδου που δίνει ! Elect the clown expect the circus (αν εκλέξεις κλόουν περίμενε το τσίρκο ) λένε οι Άγγλοι !
Οι ύβρεις πάντα χαρακτηρίζουν αυτόν που τις εκφράζει! Οι γονείς μου μου έμαθαν ότι είναι τίτλος τιμής να σε βρίζουν χυδαίοι άνθρωποι !
Αυτός που δεν είναι φλώρος ας διαλέξει αγώνισμα να διαγωνιστούμε παρουσία δημοτών και δημοσιογράφων.
Άραγε ο παριστάμενος υφυπουργός που διατάχθηκε να αποχωρήσει και κυρίως ο πρωθυπουργός θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με τον μοναδικό στην Ελλάδα χρυσαυγήτικης ρητορικής, νοοτροπίας και πρακτικής, εθελοντή-απλού πολίτη (κατά δήλωση του )που κάνει το δήμαρχο ! Αυτός είναι ο πολιτικός λόγος που ευαγγελίζονται ;
Τα περί ιατρικής δεν τα σχολιάζω καν γιατί ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας ! 10.000 μαιευτικά και γυναικολογικά χειρουργεία όλου του φάσματος- από τα οποία ωφελήθηκαν και στενοί συνεργάτες του τον αποστομώνουν ! Δεν αναφέρομαι σε πτυχία, τίτλους, εξειδικεύσεις, πιστοποιήσεις γιατί δεν τα αντιλαμβάνεται! Δεν έχουν καμία σχέση με το στοίχημα!
Ο πανικός που μας οδηγεί σε εκρήξεις οργής είναι κακός σύμβουλος ! Σκεφτείτε σε χειρουργείο να αναφωνούσα μάνα η ασθενής χάνεται ! Ο « πρώτος» πολίτης – εθελοντής έτρεχε ως ακέφαλη κότα αδύναμος χωρίς σχέδιο κραυγάζοντας μάνα ο Βόλος καίγεται ! Ως τέτοιος θα μείνει στην ιστορία