Καταγγελίες Παπαδημητρίου για διοχέτευση ακατάλληλου νερού στο δίκτυο της Αργαλαστής

Την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης και όλων των ελεγκτικών μηχανισμών υγειονομικού ενδιαφέροντος ,ζητά με ανακοίνωσή του , ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα αρχή για τον τόπο μας» κ. Παπαδημητρίου Μιλτιάδης, καταγγέλοντας ότι “στάσιμα και ακατάλληλα νερά ρεματιάς , σύνδεσε στο δίκτυο ύδρευσης της Αργαλαστής ,ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Μιτζικός και οι συνεργάτες του ”

Στο δελτίο τύπου αναφέρεται, ότι “η πρωτοφανής ενέργεια του δημάρχου Νοτίου Πηλίου κ. Μιτζικού καθώς και του υπεύθυνου αντιδημάρχου ύδρευσης κ. Διανέλου Απόστολου, να διοχετεύσει στο δίκτυο ύδρευσης της τοπικής κοινότητας Αργαλαστής και Ξινοβρύσεως, τα στάσιμα , ακατάλληλα και άκρως επικίνδυνα νερά της ρεματιάς στη θέση «Καλάμι» Πάλτσης –Αργαλαστής , προσπαθώντας να λύσει το πρόβλημα της έλλειψης νερού και των συνεχών διακοπών στην υδροδότηση , αποτελεί μια άκρως επικίνδυνη ενέργεια για τη δημόσια υγεία των κατοίκων, η οποία θα πρέπει να διερευνηθεί και να καταλογιστούν και οι πιθανές ποινικές ευθύνες στους εμπνευστές αυτής της πράξης .
Καλούμε την υγειονομική υπηρεσία που μετά από καταγγελία δημοτών , σήμερα το πρωί , προέβη σε επιτόπιο έλεγχο στο συγκεκριμένο αντλιοστάσιο , για άμεση και χωρίς καμία γραφειοκρατική χρονοτριβή να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί , ότι οι τυχοδιωκτικές και επικίνδυνες ενέργειες του κ. Μιτζικού για τη δημόσια υγεία , θα σταματήσουν και δεν θα επαναληφθούν .